Zaproponuj cenę - zajrzyj ,codziennie coś nowego

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sie 07, 2025 13:49 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek , ciuchy , fantastyka,

alessandra pisze:
Atta pisze:
alessandra pisze:Gruba ,aksamit,kolor brązowy z leciutkim prążkiem w kolorze podszewki ,czyli beżowym ,rozmiar na metce 44 ,pod pachami na płasko 51cm x 2 ,dwa guziki w kolorze podszewki i po kilka na mankietach,z tyłu dwa rozporki,bardzo ciepła.
Obrazek
W porannym oświetleniu będzie lepsze zdjęcia

Tak, poproszę zdjęcie również z bliska. Się zainteresowałam na poważnie, bo lepsza drobinę większa niż ciasnawa :mrgreen:

Wrzuciłam na 1 stronę dane,które przy pomocy Mikiego udało mi się uzyskac :lol:

Zapoluję na to ciemne :twisted: Zacznę za 20zł będzie na dwa rękawy :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt sie 08, 2025 7:22 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek , ciuchy , fantastyka,

Atta pisze:
alessandra pisze:
Atta pisze:
alessandra pisze:Gruba ,aksamit,kolor brązowy z leciutkim prążkiem w kolorze podszewki ,czyli beżowym ,rozmiar na metce 44 ,pod pachami na płasko 51cm x 2 ,dwa guziki w kolorze podszewki i po kilka na mankietach,z tyłu dwa rozporki,bardzo ciepła.
Obrazek
W porannym oświetleniu będzie lepsze zdjęcia

Tak, poproszę zdjęcie również z bliska. Się zainteresowałam na poważnie, bo lepsza drobinę większa niż ciasnawa :mrgreen:

Wrzuciłam na 1 stronę dane,które przy pomocy Mikiego udało mi się uzyskac :lol:

Zapoluję na to ciemne :twisted: Zacznę za 20zł będzie na dwa rękawy :mrgreen:

Czyli dajemy na licytację,ok, dziękuję

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob sie 09, 2025 15:35 Re: Zaproponuj cenę - zajrzyj ,codziennie coś nowego

Boszzz :201436 do końca sierpnia? 3 tygodnie!!

Atta

Post » Pon sie 11, 2025 9:00 Re: Zaproponuj cenę - zajrzyj ,codziennie coś nowego

Atta pisze:Boszzz :201436 do końca sierpnia? 3 tygodnie!!

Może ktoś jeszcze dojrzy dobra wyłożone na ladę :wink:
W sumie mam jeszcze ciuchy fajne ale bardziej zimowe,więc na razie nie będę wystawiac

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon sie 11, 2025 13:55 Re: Zaproponuj cenę - zajrzyj ,codziennie coś nowego

alessandra pisze:
Atta pisze:Boszzz :201436 do końca sierpnia? 3 tygodnie!!

Może ktoś jeszcze dojrzy dobra wyłożone na ladę :wink:
W sumie mam jeszcze ciuchy fajne ale bardziej zimowe,więc na razie nie będę wystawiac

Jak to nie?! Dawaj! Lato się kończy :P Będzie więcej rzeczy to zainteresowanie się zwiększy :ok:

Atta

[poprzednia]