Koki-99 pisze:Atta, nie bardzo mam pomysł jak to zmienić. Może zamiast podłużnych dać srebrne kulki?
A jeśli ametystu więcej, to gdzie dołożyć? Też nie wiem. Może jakiś rysunek mi zrobicie Ze skróceniem nie ma problemu, tylko jakaś wizja by się przydała
Dobra, idę pisać wiersze.Mam nadzieję,że jeszcze nie śpi
Nie wstawiać dużych kulek tylko rozciągnąć to co jest . Tam są 4 wiązki z ametystami i różówymi koralikami i po prostu dodać po koraliku albo dwóch różowych i odpowiednio ametystów równolegle. Może być tylko w dwóch wiązkach jesli tak wygodnie, żeby uzyskać te 17,5cm. A dyndadełko może być o ogniwo krótsze i git Tak to nieporadnie zaznaczyłam na obrazku
Nie robisz, nie ma sprawy. Przerobię dziś tak jak się da. Mam już resztę różowych, więc zobaczymy co wyjdzie. Jutro rano jadę z Kizią do weta i chcę wysłać pierwszą partię biżutków, więc zajrzyjcie tu proszę do wieczora, bo Wasze mogę też spakować.
Ostatnio edytowano Wto maja 17, 2022 9:14 przez Koki-99, łącznie edytowano 1 raz
Napisz czy może tak być. Jakaś mi się malutka ta bransoletka na 18 cm wydaje, no ale skoro koleżanka ma szczuplutką łapkę, to może będzie pasować. Przedłużka zostaje jakby co.
To ja czekam jeszcze na potwierdzenie otrzymania bransoletek Leczenie Kizi zakończone, więc kończę bazarek. Serdecznie dziękuję za zainteresowanie i pomoc Reszta bransoletek przeniesiona na mój kramik na Pchlim Targu. Jeśli ktoś jeszcze chce coś zakupić to serdecznie zapraszam
moje czekają w paczkomacie, ale muszą poczekać do jutra, chora jestem i w dodatku zawzięłam się dzisiaj na robienie pracochłonnych zapasów jedzeniowych, więc nie nie mam siły już tam iść.