czarno-czarni pisze:szenila rządzi, ale ja nie wiem, gdzie dawałam ten film, wierzcie mi na słowo!
na fb na privie

Moderator: Moderatorzy
czarno-czarni pisze:szenila rządzi, ale ja nie wiem, gdzie dawałam ten film, wierzcie mi na słowo!
maczkowa pisze:to chyba poczekam na takie jak dywaniki grubsze, albo tę szenilePrzy moim towarzystwie, po prostu nie mam powierzchni płaskich do suszenia, do normalnego suszenia zawsze znajdę coś pod sufitem, ale rozłożenie na płasko to awykonalne jest
maczkowa pisze:obrazek spiworka zniknął, ale sądząc z opisu mam 3 takie spiworkiz uporem maniaka kupowalam kolejne, bo fajne- rufi, drzemadła itp nie baczac, ze jakos moim kotom ta forma nie pasi. obecnie sie zastanawiam, któremu z rodzinnych kotów je ofiarowac. Poza rufim, bo ten lezac na płasko robi za poddupniczek
![]()
poczekam na szenile
alessandra pisze:Atta poproszę mleczko do ciała i krem do rąk z szałwią oraz ten żel antybakteryjny
Atta pisze:alessandra pisze:Atta poproszę mleczko do ciała i krem do rąk z szałwią oraz ten żel antybakteryjny
Same przydatne produkty
alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:Atta poproszę mleczko do ciała i krem do rąk z szałwią oraz ten żel antybakteryjny
Same przydatne produkty
Wejdzie do mojego pudełka czy zmienisz? Daj znać,jej trzeba będzie czymś dopchnąć,aby nie grzechotalo w podróży
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości