Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:Nikt nie chce ubrać swego pupila?
mir.ka pisze:Atta pisze:Nikt nie chce ubrać swego pupila?
mają swoje futra a ponadto zima sie juz kończy
alessandra pisze:Dokładnie, wiosna pogoda złudna, wiec ubranko w sam raz sie przyda![]()
Myślę tez o staruszkach, im zawsze jest zimno, prócz gorącego lata
Atta pisze:Nawet nie zauważono,że licytacje się skończyły i nikt się nie cieszyNie wiem czy gratulować czy od razu urządzić stypę
tinga7 pisze:Atta pisze:Nawet nie zauważono,że licytacje się skończyły i nikt się nie cieszyNie wiem czy gratulować czy od razu urządzić stypę
Po pierwsze, dopiero wrócili z fabryki i nie wiedzieli, czy im ktoś poddupników nie buchnął. A po drugieA po trzecie jako, że moje Futrzaki obrosły w pierze i poddupniczków mają wystarczającą ilość, to postanowiły oddać Misi, albo na dalszą licytację dla KocioLosowych bid
Atta pisze:tinga7 pisze:Atta pisze:Nawet nie zauważono,że licytacje się skończyły i nikt się nie cieszyNie wiem czy gratulować czy od razu urządzić stypę
Po pierwsze, dopiero wrócili z fabryki i nie wiedzieli, czy im ktoś poddupników nie buchnął. A po drugieA po trzecie jako, że moje Futrzaki obrosły w pierze i poddupniczków mają wystarczającą ilość, to postanowiły oddać Misi, albo na dalszą licytację dla KocioLosowych bid
Koty, zastanófta się ostatecznie, bo to albo/albo mnie wprowadza zamęt
raz, raz, pędzikiemAtta pisze:arcydzieła ryncami Alessandry zrobionymi w pocie czoła, późnonocną porą ...
tinga7 pisze:Ludzie kupujtaraz, raz, pędzikiemAtta pisze:arcydzieła ryncami Alessandry zrobionymi w pocie czoła, późnonocną porą ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości