Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon wrz 28, 2020 13:11 Re: Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

Izuniu, to ja na już płacę za pasek i ten dług, bo wiem jak jest :ok: I później zajrzę na drugi bazarek.

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Pon wrz 28, 2020 14:18 Re: Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

Paczuszka u mnie. Royal na mnie i mamie pachnie bardzo pieprzowo, więc ostatecznie siostra przygarnęła perfumy tym bardziej, że zapach troszkę kojarzy nam się z takim lekkim Angel Thierry Muglera. Natomiast Cerruti blanche coś niesamowitego. Jakbyś gdzieś wypatrzyła jeszcze to ja z chęcią reflektuję nawet na 2 opakowania. Dziękuję ślicznie za gratis. I za wszystko :1luvu:
Obrazek

marzena81

Od: Wto gru 20, 2011 20:48

Post » Pon wrz 28, 2020 19:40 Re: Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

Od jakiegoś czasu nie toleruję zapachu jakichkolwiek perfum na sobie, ale opis AZZARO - Twin Women tutaj plus na wizażu, gdzie weryfikowałam, brzmi tak sterylnie ;) że nie mogę się oprzeć :)

zatem poproszę i pomyślę, czy coś wiecej
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Pon wrz 28, 2020 23:35 Re: Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

maczkowa pisze:Od jakiegoś czasu nie toleruję zapachu jakichkolwiek perfum na sobie, ale opis AZZARO - Twin Women tutaj plus na wizażu, gdzie weryfikowałam, brzmi tak sterylnie ;) że nie mogę się oprzeć :)

zatem poproszę i pomyślę, czy coś wiecej

Kochana Azzaro jest kupiony przez LimLim .Nie uzupełniłam przepraszam.Ale chyba wiem teraz czego Ci mniej więcej potrzeba. :roll: :wink: Myślę że dobrym zapachem - byłby zapach który już miałam.I tutaj nie ukrywam ta sterylność jest zdumiewająca.Sprzedałam go nie wystawiając na Bazarku i nawet nie wiedziałam że jego cena jest tak wysoka - bo raz ze kupiłam w dobrej cenie- dwa na już potrzebowałam- bo kociaki musiały jeść- a mieliśmy kryzys.To taki zapach dosyć specyficzny - w upalny dzień potrafi tak odświeżyć - że ma się wrażenie jak świeżo po kąpieli a przy tym wszystkim nie ma w nim żadnej nuty która drażni.Uczucie komfortu i odświeżenia bez dodatkowych drażniących bodżców zapachowych trwa praktycznie cały dzień.Postaram się zdobyć próbkę i dam Ci znać. :ok:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon wrz 28, 2020 23:39 Re: Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

marzena81 pisze:Paczuszka u mnie. Royal na mnie i mamie pachnie bardzo pieprzowo, więc ostatecznie siostra przygarnęła perfumy tym bardziej, że zapach troszkę kojarzy nam się z takim lekkim Angel Thierry Muglera. Natomiast Cerruti blanche coś niesamowitego. Jakbyś gdzieś wypatrzyła jeszcze to ja z chęcią reflektuję nawet na 2 opakowania. Dziękuję ślicznie za gratis. I za wszystko :1luvu:

Tak on jest dosyć ostry w otwarciu.Masz rację.I nie każdy może czuć się z tym dobrze - choć czuć że to perfumy z dużą klasą.Pierwszy raz miałam ta firmę ale chyba na tym poprzestanę.Gdybyś mi bardziej przybliżyła jakie preferujesz zapachy albo Mama byłoby mi łatwiej coś wyszukać na listopad.O Cerruttim będę pamiętać.Raz jeszcze dziękuję. :D :201494

iza71koty

Post » Wto wrz 29, 2020 6:11 Re: Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

hehe, no widać ponowne wejście w perfumy nie jest mi pisane ;) jeśli będziesz miała próbkę, to chętnie. Ja nigdy nie tolerowałam mocnych zapachów, niewiele mi odpowiadało ( w sensie mogłam przetrwać z nimi cały dzien bez bólu głowy ) także wcześniej, ale od jakichś dwóch lat nawet te wcześniej sprawdzone kompletnie mi nie leżą. Natomiast u kogoś, jeśli coś mi się podoba to takie nuty właśnie świeżego prania i tego mogłabym spróbować ( przy czym nie jestem tak zdesperowana, by krążyć po perfumeriach, jak sie trafi taka okazja, jak tu- chętnie )
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Wto wrz 29, 2020 9:21 Re: Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

maczkowa pisze:hehe, no widać ponowne wejście w perfumy nie jest mi pisane ;) jeśli będziesz miała próbkę, to chętnie. Ja nigdy nie tolerowałam mocnych zapachów, niewiele mi odpowiadało ( w sensie mogłam przetrwać z nimi cały dzien bez bólu głowy ) także wcześniej, ale od jakichś dwóch lat nawet te wcześniej sprawdzone kompletnie mi nie leżą. Natomiast u kogoś, jeśli coś mi się podoba to takie nuty właśnie świeżego prania i tego mogłabym spróbować ( przy czym nie jestem tak zdesperowana, by krążyć po perfumeriach, jak sie trafi taka okazja, jak tu- chętnie )

Tutaj w tym zapachu o którym pisze nawet nie do końca czuć zapach świeżego prania- wiem że i taki potrafi drażnić.To niszowe perfumy.Zapach jest krystaliczny - potrafi w upalny dzień zdziałać cuda.Raz go użyłam jak dotarł.Rewelacja.Próbkę będę mieć w przeciągu kilku dni to dam Ci znać.

Krążenie po perfumeriach to też skomplikowana sprawa.Nie zawsze sprzedająca do końca wie o co nam chodzi.Wiele Osób wyprzedaje perfumy właśnie przez takie przypadkowe zakupy.Potem w domu okazuje się jednak ze zapach nie do konca odpowiada albo jest w nim jakaś nuta która na dłuższa metę po prostu męczy.Dlatego ja jestem zdania ze taki zapach to powiniem być przestowany przed zakupem z 3 razy.

iza71koty

Post » Śro wrz 30, 2020 14:34 Re: Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

przesyłka już u mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
opinię wyrażę jutro, po dokładnym przetestowaniu
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw paź 01, 2020 9:27 Re: Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

mir.ka pisze:przesyłka już u mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ok.Szybciutko doszło. :ok: No to zaczekam.

iza71koty

Post » Czw paź 01, 2020 9:30 Re: Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

Koki-99 pisze:Izuniu, to ja na już płacę za pasek i ten dług, bo wiem jak jest :ok: I później zajrzę na drugi bazarek.

Kochana wplata dotarła :1luvu: tylko ja nie wiem czy mam Ci wysyłać czy na razie dołożyć. :roll: Teraz na szybko to tylko tyle że coś może jeszcze do drugiego dołożymy ale już taki konkretny perfumeryjny to wyszykuję na koniec listopada.

iza71koty

Post » Czw paź 01, 2020 10:18 Re: Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

Iza wiesz co lubię tzn jakie zapachy więc będę śledzić listopadowy bazarek.
Pozdrawiam serdecznie

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw paź 01, 2020 10:44 Re: Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

Gosiagosia pisze:Iza wiesz co lubię tzn jakie zapachy więc będę śledzić listopadowy bazarek.
Pozdrawiam serdecznie

Wiem. :ok: I nawet już wiem co będę dla Ciebie miała. :D Ja już tutaj mniej więcej znam trochę zamiłowania moich Klientek. :1luvu:

iza71koty

Post » Czw paź 01, 2020 10:49 Re: Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

iza71koty pisze:
Gosiagosia pisze:Iza wiesz co lubię tzn jakie zapachy więc będę śledzić listopadowy bazarek.
Pozdrawiam serdecznie

Wiem. :ok: I nawet już wiem co będę dla Ciebie miała. :D Ja już tutaj mniej więcej znam trochę zamiłowania moich Klientek. :1luvu:

Dziękuję i nie mogę się doczekać :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw paź 01, 2020 11:54 Re: Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

iza71koty pisze:

zapach super, nawet Tofikowi się spodobał jak mu wczoraj nadgarstek podstawiłam pod marchewkowy nosek :mrgreen:
zastanawiałam się jaki będzie ten zapach, czy nie za ciężki na dzień, ale jest piękny, idealny
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt paź 02, 2020 11:40 Re: Może tym razem pójdzie nam lepiej.......

mir.ka pisze:
iza71koty pisze:

zapach super, nawet Tofikowi się spodobał jak mu wczoraj nadgarstek podstawiłam pod marchewkowy nosek :mrgreen:
zastanawiałam się jaki będzie ten zapach, czy nie za ciężki na dzień, ale jest piękny, idealny

Ach nawet nie wiesz jaką mi wczoraj radość :1luvu: sprawiłaś- jak to przeczytałam.Bardzo się cieszę. :D :ok:

iza71koty

[poprzednia][następna]