Moderator: Moderatorzy
Dyktatura pisze:Chikita, mama wybiera się do innego domku. Co Ty na to?
Chikita pisze:Dyktatura pisze:Chikita, mama wybiera się do innego domku. Co Ty na to?
No ja właśnie widzę, ale tymczasowo muszę spasować![]()
Jak dwie zaistniałe awarie nie zedrą ze mnie ostatnich złotówek i budżet pozwoli będę walczyć o moją Mamę ! bo Mamy nikt nie lubi![]()
Tymczasem choć podbiję.
lucas 2014 pisze:Chikita pisze:Dyktatura pisze:Chikita, mama wybiera się do innego domku. Co Ty na to?
Jak dwie zaistniałe awarie nie zedrą ze mnie ostatnich złotówek i budżet pozwoli będę walczyć o moją Mamę ! bo Mamy nikt nie lubi![]()
Tymczasem choć podbiję.
Mama... stwierdziła, że Hilton najlepszy jest.Ja tylko pomogam jej wrócić.
70... za Mame i 70 za Pasia. No bo...
on też chce.
Lucas 2014
Dyktatura pisze:lucas 2014 pisze:Chikita pisze:Dyktatura pisze:Chikita, mama wybiera się do innego domku. Co Ty na to?
Tymczasem choć podbiję.
Mama... stwierdziła, że Hilton najlepszy jest.Ja tylko pomogam jej wrócić.
70... za Mame i 70 za Pasia. No bo...
on też chce.
Lucas 2014
Lucas 2014 jesteś boska.![]()
![]()
lucas 2014 pisze: Slysze już nocy szeptane pomialkiwaniaMamy i Pasia "chcemy z powrotem do ...zaczarowanego ogrodu" i Bratu. Co mam robic?
No dobra, 80 za Mame i 80 za Pasia.
Lucas 2014
Dyktatura pisze:Licytacja już jutro się kończy. Może ktoś jeszcze czai się za krzaczkiem.
Norma0204 pisze:Dyktatura pisze:Licytacja już jutro się kończy. Może ktoś jeszcze czai się za krzaczkiem.
Mój Pan Tadeusz właśnie wyskakuje z chaszczy z zamiarem capnięcia Mamy za 100 złotych.
lucas 2014 pisze:Pasio mnie poprosil, odmówic nie umiem
. On chce z mama być. 110 zlotych.
Norma0204 pisze:Pan Tadeusz jakiś taki dzisiaj rozmruczany. Słucham co on tam mruczy i jest to wyraźnie : 'Mam chrapkę na Matkę'. O Pasiu huncwot ani mru mru.
No, to prosimy Mamuśkę za 130 złociszów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości