kiwi pisze:Na pewno będzie na długo bo używam równolegle różnych zapachów. Maniaczka
Jest wydajny bo bardzo trwały i intensywny

Moderator: Moderatorzy
kiwi pisze:Na pewno będzie na długo bo używam równolegle różnych zapachów. Maniaczka
kiwi pisze:Takie lubię
Ananke pisze:Zaryzykuję i poproszę A- Monotheme Apotheose De Rose ...
iza71koty pisze:Ananke pisze:Zaryzykuję i poproszę A- Monotheme Apotheose De Rose ...
Oj wzięło Cię na róże.![]()
![]()
Tam róże - tutaj róże
.....ten jest lżejszy niż tamten, Tamta to taka bardziej wytrawna,szyprowa ta delikatniejsza, słodka.
Ananke pisze:iza71koty pisze:Ananke pisze:Zaryzykuję i poproszę A- Monotheme Apotheose De Rose ...
![]()
Tam róże - tutaj róże
.....ten jest lżejszy niż tamten, Tamta to taka bardziej wytrawna,szyprowa ta delikatniejsza, słodka.
Róże to moje ukochane kwiaty i ich cudowny zapach....choć dzisiejsze róże już różnią się trochę od tych dawniejszych
Po Twojej sugestii zerknęłam ponownie i fakt, jakoś ta Nina Rose Extase nie została zauważona przeze mnie ...a szczególnie słowo Rose![]()
Wobec tego biorę obie Roseporównamy zobaczymy ocenimy
iza71koty pisze:Ananke pisze:iza71koty pisze:Ananke pisze:Zaryzykuję i poproszę A- Monotheme Apotheose De Rose ...
![]()
Tam róże - tutaj róże
Róże to moje ukochane kwiaty i ich cudowny zapach....choć dzisiejsze róże już różnią się trochę od tych dawniejszych
Po Twojej sugestii zerknęłam ponownie i fakt, jakoś ta Nina Rose Extase nie została zauważona przeze mnie ...a szczególnie słowo Rose![]()
To zamieniamy tak?
Ja mam ostatnio fazę na bzy.Nie wiem jakoś mnie tak wyciszają chyba.Róże uwielbiam i irysa ale tego bardziej w wersji złagodzonej o pudrowej nucie.Irys potrafi być szorstki w niektórych zapachach.
iza71koty pisze:LimLim pisze:poczekam
![]()
LimLim pisze:iza71koty pisze:LimLim pisze:poczekam
![]()
Sis pakuj mnie i podliczaj, spóźniłam się na nowości zapachowe
bea3 pisze:Poproszę Lady Rock i podliczenie
Ananke pisze:iza71koty pisze:Ananke pisze:iza71koty pisze:Ananke pisze:Zaryzykuję i poproszę A- Monotheme Apotheose De Rose ...
![]()
Tam róże - tutaj róże
To zamieniamy tak?
Ja mam ostatnio fazę na bzy.Nie wiem jakoś mnie tak wyciszają chyba.Róże uwielbiam i irysa ale tego bardziej w wersji złagodzonej o pudrowej nucie.Irys potrafi być szorstki w niektórych zapachach.
Decyzja podjęta , wezmę obie... Monotheme Apotheose De Rose Venezia i Nina Ricci Rose Extase Woda toaletowa..... przynajmniej będę mogła je porównać
Zazusia pisze:Ja poproszę Lancome Miracle Woman.
Podlicz proszę i daj znać ile wyszło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 34 gości