Moderator: Moderatorzy
uga pisze:Wywołuję stroik nr 19, czyli czarny kot, ale za cenę sprzed przeceny, czyli za 30 zł proszę mnie wpisać.
milena88 pisze:Czy macie jeszcze ochotę na pierniczki?
Jeden dodatkowy zestaw koty lukrowane 20szt 25zł.
Oraz zestaw Mix kształtów i wielkości bez lukru ale większość ma wzory same w sobie ze dwa komplety 25zł każdy po ok 20szt z tym, że 2malusie pierniczki liczę jako jeden standardowy.
kup teraz , Przelew na konto a wysyłka w poniedziałek.
Te pierniczki bez lukru mogę przesypać cukrem pudrem nietopliwym- dla ozdoby-nie jest słodki.
AgaS drugi komplet koty też twój. Pakujemy?
Wysyłka w poniedziałek. Miejmy nadzieję że w pięć dni się Uwiną z dostawą i dotrą na święta.
Kto chce maliny czy drzemy truskawkowe lub soki to zapraszam do spisu na pchli targ. Tutaj rozliczę do sterylkę . Niezdążę zrobić bazarku. W poniedziałek ostatni moment na wysyłkę. Tak myślę.
Po świętach będzie napewno maliniak z truskawkami I żółtą śliwką dostępny na kb. Wysyłka szkła też bezpieczniejsze w nowym roku.
milena88 pisze:Czy macie jeszcze ochotę na pierniczki?
Jeden dodatkowy zestaw koty lukrowane 20szt 25zł.
Oraz zestaw Mix kształtów i wielkości bez lukru ale większość ma wzory same w sobie ze dwa komplety 25zł każdy po ok 20szt z tym, że 2malusie pierniczki liczę jako jeden standardowy.
kup teraz , Przelew na konto a wysyłka w poniedziałek.
Te pierniczki bez lukru mogę przesypać cukrem pudrem nietopliwym- dla ozdoby-nie jest słodki.
AgaS drugi komplet koty też twój. Pakujemy?
Wysyłka w poniedziałek. Miejmy nadzieję że w pięć dni się Uwiną z dostawą i dotrą na święta. .
milena88 pisze:Mam jeden słoiczek na mniszku lekarskim i miodzie lipowym, z lodówki. ok 200ml. Więcej mniszka już chyba niemam. Mlecz jest trujący.
Wysyłka pierników do 1kg 15zł , chyba że z kartonem więcej ale to zważę jutro wtedy opcja do 3kg.
milena88 pisze:
Osoby które pisały, pytały o pierniczki odpisałam na pw, odpowiedzi nie uzyskałam w
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości