Moderator: Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Pierwsze wysyłki w drodze, pozostałe zapakowane.
Dyktatura pisze:Marzenia11 pisze:Pierwsze wysyłki w drodze, pozostałe zapakowane.
Właśnie miałam dziś pisać kiedy będą wysyłane kupione rzeczy.
Marzenia11 pisze:Zrobiłam w trzecim poście na końcu rozliczenie dotychczasowej s[przedaży - mam nadzieję, że puzzle doszły?
Dyktatura pisze:Marzenia11 pisze:Zrobiłam w trzecim poście na końcu rozliczenie dotychczasowej s[przedaży - mam nadzieję, że puzzle doszły?
Paczkomat jest przepełniony. Leżą w magazynie i czekają aż zwolni się miejsce. Myślę, że najpóźniej w poniedziałek trafią już do mnie.
Dyktatura pisze:Marzenia11 pisze:Zrobiłam w trzecim poście na końcu rozliczenie dotychczasowej s[przedaży - mam nadzieję, że puzzle doszły?
Paczkomat jest przepełniony. Leżą w magazynie i czekają aż zwolni się miejsce. Myślę, że najpóźniej w poniedziałek trafią już do mnie.
Marzenia11 pisze:Dyktatura pisze:Marzenia11 pisze:Zrobiłam w trzecim poście na końcu rozliczenie dotychczasowej s[przedaży - mam nadzieję, że puzzle doszły?
właśnie dostałam maila, ze paczka jest umieszczona w paczkomacie!
Dyktatura pisze:Puzzle odebrane wczoraj. Bardzo podobały się osobie dla której zostały zakupione.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości