Po konsultacji z lekarzem
  Po konsultacji z lekarzemzapadła decyzja o amputacji łapki, bo pod skórą było mnóstwo robaków, które wyjadły ją do kości

AZYLschronisko pisze:Podrzucam i zapraszam w imieniu kociego maluszka, który trafił do nas nie dawno, potraktowany - zapewne przez człowieka - bestialsko, Miał ślady przypalania papierosem i stopioną łapkę, możliwe, że ogniem z zapalniczki
zapadła decyzja o amputacji łapki, bo pod skórą było mnóstwo robaków, które wyjadły ją do kości

alessandra pisze:AZYLschronisko pisze:Podrzucam i zapraszam w imieniu kociego maluszka, który trafił do nas nie dawno, potraktowany - zapewne przez człowieka - bestialsko, Miał ślady przypalania papierosem i stopioną łapkę, możliwe, że ogniem z zapalniczki
zapadła decyzja o amputacji łapki, bo pod skórą było mnóstwo robaków, które wyjadły ją do kości
nie wiem nawet jak skomentować , brak słów
maluszke szczęsliwy,że nareszcie trzymają go ręce pełne miłości , szukacie domku?

alessandra pisze:Dołożyłam jeszcze komplecik wełniankowy , aby zarobił dla maluszka na leki, a od Tulisia będzie mała wyprawka dla tego ślicznego kolegi

AZYLschronisko pisze:alessandra pisze:Dołożyłam jeszcze komplecik wełniankowy , aby zarobił dla maluszka na leki, a od Tulisia będzie mała wyprawka dla tego ślicznego kolegi
Oby takich dobrych duszyczek jak najjwięcej, wspaniala jesteś, Tulinek też
 mnje tesz pomogły Ciocie jakem był bjedny taki wjelce i tylko dlatego mogłęm mieć badania straszne
 mnje tesz pomogły Ciocie jakem był bjedny taki wjelce i tylko dlatego mogłęm mieć badania straszne   , co to powiedziały,że jestem wyjontkowy
 , co to powiedziały,że jestem wyjontkowy   to potem Duża, jak my jusz wyszli z tej zapaści wielkiej , rzekłą,że musim pomagać, bo siem należy innym, bo nam tesz pomogły Dobre Duszyczki T.
 to potem Duża, jak my jusz wyszli z tej zapaści wielkiej , rzekłą,że musim pomagać, bo siem należy innym, bo nam tesz pomogły Dobre Duszyczki T.   
 mavi pisze:Kupię parę cegieł. Proszę o nr konta.

(AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

(AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości