piękny mają kolor te pomaranczowo-marchewkowe perły, ale pasują mi do niczego
tabo10 pisze:Koki-99 pisze:Nr 24 są srebrne, że do doczyszczenia? Rezerwuję okrągłą. Poproszę o średnicę.
Nie,to sztuczna biżuteria. Srebrna nie kosztowałaby takich groszy![]()
Średnica to 1cm,ale ładna jest taka wypukła
Atta pisze:A właśnie! dlaczego nie ma więcej broszkóff? bo te akurat ja lubię
maczkowa pisze:hehe...troche namieszałamno wiec nr 4 i broszka juz tez ma wymiar wpisany
czyli 23 i też ją wezmę
te dwie rzeczy biore na pewno.
piękny mają kolor te pomaranczowo-marchewkowe perły, ale pasują mi do niczego( ale jeszcze jutro dm znac.

tabo10 pisze:Atta pisze:A właśnie! dlaczego nie ma więcej broszkóff? bo te akurat ja lubię
Darczyńca nie był broszkolubny![]()
Za to ja też lubię ,ale na kimś. W klapie,na berecie,na ramieniu niemalże. Cudne są. Uważam,że broszki trzeba umieć nosić.I trzeba mieć elegancję i klasę,by je dobrze eksponować. Najpiękniejsze widywałam swego czasu u premier Szydło.Jak była na stanowisku i non stop w mediach.Nie mogłam się nadziwić ,że za każdym razem miała inną.I z kotem też się dopatrzyłam. Starsze panie,takie z klasą,z dawnych lat też pięknie potrafiły brosze prezentować. A ja pamiętam cudną serię broszek -pająków
maczkowa pisze:tabo, ja już więcej nie wybiorę i teraz nie wiem, chcesz do konca wątku poczekać z rozliczeniem, czy od razu z tymi, co skonczyli zakupy? Pewnie kasa Ci się przyda już, a i ja miałabym z głowy, bo do 8 to 3 razy zapomnę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości