Moderator: Moderatorzy
Norma0204 pisze:I jeszcze 17 zł za numer 4 - Sapori, coś buonissimo. Już ciemna noc, zasiedziałam się przy komputerze zamiast iść w porę spać , zrobiłam się przez to głodna i nagle zapragnęłam napełnić żołądek Sapori.
Atta pisze:Norma0204 pisze:I jeszcze 17 zł za numer 4 - Sapori, coś buonissimo. Już ciemna noc, zasiedziałam się przy komputerze zamiast iść w porę spać , zrobiłam się przez to głodna i nagle zapragnęłam napełnić żołądek Sapori.
O nieee! Czytam sobie grzecznie książkę, a tu szanowna pani przypomina o jedzeniuA te ciasteczka z ciepłym mlekiem byłyby teraz odpowiednie... Nie! Nie! idę spać
Norma0204 pisze:10 zł - numero 6, per favore. Wisi mi od lat na lodówce magnes z Anglii, to z Italii może być do pary.
kocka pisze:Atta pisze:Norma0204 pisze:I jeszcze 17 zł za numer 4 - Sapori, coś buonissimo. Już ciemna noc, zasiedziałam się przy komputerze zamiast iść w porę spać , zrobiłam się przez to głodna i nagle zapragnęłam napełnić żołądek Sapori.
O nieee! Czytam sobie grzecznie książkę, a tu szanowna pani przypomina o jedzeniuA te ciasteczka z ciepłym mlekiem byłyby teraz odpowiednie... Nie! Nie! idę spać
nie wyjadaj rzeczy z bazarku![]()
Koki-99 pisze:Norma0204 pisze:10 zł - numero 6, per favore. Wisi mi od lat na lodówce magnes z Anglii, to z Italii może być do pary.
To ja pass. Nie będę Ci odbierać przyjemnościZresztą na mojej lodówce wisi krowa, więc żaden to komplet
FElunia pisze:To rozruszajmy ten senny bazarek: jedynka za 40 zł!
Atta pisze:Koki-99 pisze:Norma0204 pisze:10 zł - numero 6, per favore. Wisi mi od lat na lodówce magnes z Anglii, to z Italii może być do pary.
To ja pass. Nie będę Ci odbierać przyjemnościZresztą na mojej lodówce wisi krowa, więc żaden to komplet
Ze zwierzątek mam kota oraz jeża
kocka pisze:teraz za to wypija likiery
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości