Łyżwy dziewczęce i film "Furia" na tymczasa Vito

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sty 27, 2016 16:40 Re: Różności (np. kocie posłanka) na tymczasa Vito

Te fanty nadal można licytować, reszta (oznaczona) jest już sprzedana. Ale zaczęłabym normalną licytację, czyli tydzień od Twojej oferty - chociaż z drugiej strony przez miniony tydzień nikt nimi nie był zainteresowany.
A ja im szybciej sprzedam, tym lepiej :mrgreen:

Do karmy karmnik gratis, jest bardzo wygodny i ptaki z niego chętnie korzystają, a nie ma tego ryzyka, co w tradycyjnych karmnikach - gawrony, wrony i sroki nie podjadają :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sty 28, 2016 19:23 Re: Różności (np. kocie posłanka) na tymczasa Vito

Jako że posta wcięło, przypominam, że licytacja posłanka i ptasiej karmy trwa 5 dni, czyli do 1 lutego. Zarówno ja jak i Szalony Kot preferujemy odbiór osobisty, więc jak ktoś ma lepszą ofertę to zapraszamy :)

Vombat

Od: Wto gru 08, 2015 12:38

Post » Czw sty 28, 2016 22:36 Re: Różności (np. kocie posłanka) na tymczasa Vito

Zaktualizowałam pierwszą stronę, dodając info o końcu bazarku :ok:

Dark Angel odpisz na pw, daj mi numer telefonu, bo się wstępnie na jutro na przekazanie umówiłyśmy, a ja nie wiem, jak Cię wywołać pod pracą. Chyba, że mam stać i wołać Dark Angel :mrgreen:

Szalony Kot

Post » Pt sty 29, 2016 9:36 Re: Różności (np. kocie posłanka) na tymczasa Vito

Szalony Kot pisze:Dark Angel odpisz na pw, daj mi numer telefonu, bo się wstępnie na jutro na przekazanie umówiłyśmy, a ja nie wiem, jak Cię wywołać pod pracą. Chyba, że mam stać i wołać Dark Angel :mrgreen:

Musiałabyś wołać przez megafon.

Przepraszam, na śmierć zapomniałam :oops: Ale już jest ok :)

Dark Angel

Od: Wto sie 12, 2014 11:38

Post » Sob sty 30, 2016 23:34 Re: Różności (np. kocie posłanka) na tymczasa Vito

Legowisko przekazane do Dark Angel :ok:
A ja przypominam, że licytujemy już tylko do jutra do 16 pozostałe na bazarku fanty. Nikt nie chce filmu? :oops: Łyżew?
Jedno i drugie mogę taniej odstąpić...

A w środę szykuje nam się kastracja :twisted:

Szalony Kot

Post » Nie sty 31, 2016 0:19 Re: Różności (np. kocie posłanka) na tymczasa Vito

a czego Ty matka prawie karmiąca jeszcze nie spisz?
spać, odpoczywać, malucha hodować
okrąglić się :D
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie sty 31, 2016 11:48 Re: Różności (np. kocie posłanka) na tymczasa Vito

fakt, ktoś musi pilnować interesa :D

do 14-tej?
ładnie :lol:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie sty 31, 2016 17:36 Re: Różności (np. kocie posłanka) na tymczasa Vito

Szalony Kocie, dobrze, że odkryłam Twój środkowy link - będę robić zakupy przez fanimani :)

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Pon lut 01, 2016 0:43 Re: Różności (np. kocie posłanka) na tymczasa Vito

Jak sie zarejestrujesz z tego mojego linku, to bedzie jak polecenie i 5 pln dostanie moja organizacja, czyli wlasnie Powszechna Sterylizacja.
Ty możesz wybrać inna organizacje, chociaz ja zachęcam do PS ;))

Szalony Kot

Post » Pt lut 05, 2016 16:37 Re: Różności (np. kocie posłanka) na tymczasa Vito

Posłałam wreszcie paczuszki, już dwa dni temu, więc może nawet doszły? ;)
Każda przesyłka to było 9,50, także zaraz piszę pw z numerem konta :ok:

A Vito:
Szalony Kot pisze:Po kastracji błyskawicznie dochodzi do siebie 8)
Jutro kontrola, a dziś mieliśmy wizytę zainteresowanych Państwa. Fajna para, ma już kocurka Rudolfa o podobnym charakterze co Vito :twisted: pani mówi "a jak przeczytałam o tych kwiatkach, że zrzuca z parapetu - no jak nasz kot!" :mrgreen:
Pani mówi, że potrzebują drugiego takiego łobuziaka, bo o 4 rano jak przysypia to za słabo macha mu wędką i Rudolf się denerwuje, podgryza jej stopy :mrgreen:
Także nie przewiduję żadnych zwrotów ze względu na charakter, wiedzą na co się piszą :mrgreen:

Wstępnie jesteśmy umówione, że w środę zawiozę Vito, od razu wizytując dom. Ale wręcz mi narysowali plan domu, pokazali tonę zdjęć kocurka, karmią też podobnie, więc nie przewiduję większych problemów :ok:

Szalony Kot

Post » Pt lut 05, 2016 16:54 Re: Różności (np. kocie posłanka) na tymczasa Vito

Szalony Kot pisze:Jak sie zarejestrujesz z tego mojego linku, to bedzie jak polecenie i 5 pln dostanie moja organizacja, czyli wlasnie Powszechna Sterylizacja.
Ty możesz wybrać inna organizacje, chociaz ja zachęcam do PS ;))

Póki co nie planuję zakupów przez net, ale mam to w głowie :)
Przelew poszedł, powinien być dzisiaj bo to ten sam bank.
Dziękuję :)

bea3

Post » Sob lut 06, 2016 8:04 Re: Łyżwy dziewczęce i film "Furia" na tymczasa Vito

Ps. Woda już u mnie, dzięki :201461

bea3

Post » Pon lut 08, 2016 11:47 Re: Łyżwy dziewczęce i film "Furia" na tymczasa Vito

Szalony Kot pisze:
Szalony Kot pisze:No to Vito już u siebie. Na razie wieści nie mam, wczoraj przy odwożeniu zabunkrował się w drapaku, nie wyszedł na jedzenie, ale czujnie z budki obserwował, co dzieje się dookoła.
Trzymajcie kciuki za aklimatyzację ;)

A ja założyłam wątek Tuli, która także szuka domu:
viewtopic.php?f=13&t=173400

Vito zawiozłam jednak wczoraj, bo dziś do środy jestem we Wrocławiu :mrgreen: państwo bardzo się ucieszyli, że Vito zamieszka u nich wcześniej :)

Doszły przelewy od bea3 i Dark Angel, wpisuję na pierwszą. eMPe też mówi, że przelew poszedł, ale dziś, więc jeszcze do mojego banku nie dotarł :mrgreen: przesyłki wszystkie u odbiorców, bazarek powoli zmierza ku finałowi :mrgreen:

Szalony Kot

Post » Pon lut 08, 2016 17:58 Re: Łyżwy dziewczęce i film "Furia" na tymczasa Vito

Woda jest super, ciesze się, że kupiłam tym bardziej, że dochód na kotka :kotek:

bea3

[poprzednia][następna]