A ja im szybciej sprzedam, tym lepiej

Do karmy karmnik gratis, jest bardzo wygodny i ptaki z niego chętnie korzystają, a nie ma tego ryzyka, co w tradycyjnych karmnikach - gawrony, wrony i sroki nie podjadają

Moderator: Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Dark Angel odpisz na pw, daj mi numer telefonu, bo się wstępnie na jutro na przekazanie umówiłyśmy, a ja nie wiem, jak Cię wywołać pod pracą. Chyba, że mam stać i wołać Dark Angel
Szalony Kot pisze:Po kastracji błyskawicznie dochodzi do siebie![]()
Jutro kontrola, a dziś mieliśmy wizytę zainteresowanych Państwa. Fajna para, ma już kocurka Rudolfa o podobnym charakterze co Vitopani mówi "a jak przeczytałam o tych kwiatkach, że zrzuca z parapetu - no jak nasz kot!"
![]()
Pani mówi, że potrzebują drugiego takiego łobuziaka, bo o 4 rano jak przysypia to za słabo macha mu wędką i Rudolf się denerwuje, podgryza jej stopy![]()
Także nie przewiduję żadnych zwrotów ze względu na charakter, wiedzą na co się piszą![]()
Wstępnie jesteśmy umówione, że w środę zawiozę Vito, od razu wizytując dom. Ale wręcz mi narysowali plan domu, pokazali tonę zdjęć kocurka, karmią też podobnie, więc nie przewiduję większych problemów
Szalony Kot pisze:Jak sie zarejestrujesz z tego mojego linku, to bedzie jak polecenie i 5 pln dostanie moja organizacja, czyli wlasnie Powszechna Sterylizacja.
Ty możesz wybrać inna organizacje, chociaz ja zachęcam do PS)
Szalony Kot pisze:Szalony Kot pisze:No to Vito już u siebie. Na razie wieści nie mam, wczoraj przy odwożeniu zabunkrował się w drapaku, nie wyszedł na jedzenie, ale czujnie z budki obserwował, co dzieje się dookoła.
Trzymajcie kciuki za aklimatyzację
A ja założyłam wątek Tuli, która także szuka domu:
viewtopic.php?f=13&t=173400
Vito zawiozłam jednak wczoraj, bo dziś do środy jestem we Wrocławiupaństwo bardzo się ucieszyli, że Vito zamieszka u nich wcześniej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości