To zdjencie lubiem, bo Pańcia niedojda nieostre trochu zrobiła i pienknie wyszłem.
Smerf

Moderator: Moderatorzy
tinga7 pisze:alessandra pisze:no paczaj, Pani, taki młody a tyla piniondza ma, a Tulisiowi każom pracować
a toś mię pan rozbawił tą młodością panie Tuliś. 16 wiosen mię stukło, żem jest emeryt i domagam sie szaconku i... portfela, a mię tu jenczą, że piniondzów nie majom.
No emeryty bogate nie som, ale 27 jeszcze wysupłajom
Smerf
MaPi pisze:Dziękuję za zdjęcia Tulinka - cudny jest!
MaPi pisze:To Smerfik ma ryjek i jest różowiutki![]()
alessandra pisze:tinga7 pisze:alessandra pisze:no paczaj, Pani, taki młody a tyla piniondza ma, a Tulisiowi każom pracować
a toś mię pan rozbawił tą młodością panie Tuliś. 16 wiosen mię stukło, żem jest emeryt i domagam sie szaconku i... portfela, a mię tu jenczą, że piniondzów nie majom.
No emeryty bogate nie som, ale 27 jeszcze wysupłajom
Smerf
no kurde emeryt mnje wykołował i nico wazeliniarstwo nie pomogło Tuliś![]()
![]()
tu jezdem, jakby kto szukał : viewtopic.php?f=1&t=167177
a tu jakby kto nimjał jak i czasu szukać![]()
czarujem, jakby kto nie wiedział, co robiem
MaPi pisze:Smerfik też piękny
ciotka59 pisze:Dostojny Smerfik, taki fsobie bardziej gangstetryczny, że tak powiem![]()
Jaką łapom rządzi, tfardom czy mjenkom?
MaPi pisze:łłłłoooo matko! ja ślepa kota nie zuważyłam na zdjęciu - nie przesunęłam go i myślałam, że specjalnie kota na nim nie ma![]()
![]()
Smerfik też piękny
Bardzo proszę, żeby Cioteczki ze Smerfikiem i Tulisiem ustaliły do kogo powędruje portfelObiecuję małą niespodziewajkę, dla tego, kto portfela nie otrzyma
tinga7 pisze:
Panie Tuliś, pan żeś wjelce przystojny kot i fajnom kulkie szklanom pan masz, no i jakbyś pan chciał to ja mogem ustąpić. No ten tego, różowego portfela mogem panu oddać, bo Pańcia mówi, że po co mje portfel, ja ja piniondzów nie mam, a pan masz, bo pracujesz cienszko. I ustompic chcialem, zeby nie mówili że te staruchy to takie pazyrne i zawziente, no! A rożnice w piniondzach doplace, żeby ta kotka nie była wjelce stratna, śfjenta w koncu som.
Smerf
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości