Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw gru 10, 2015 11:05 Re: Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

tinga7 pisze:Obrazek

To zdjencie lubiem, bo Pańcia niedojda nieostre trochu zrobiła i pienknie wyszłem.
Smerf :kotek:
Obrazek

tinga7

Od: Czw gru 13, 2012 11:14

Post » Czw gru 10, 2015 11:58 Re: Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

To Smerfik ma ryjek i jest różowiutki :twisted: :?:

MaPi

Od: Pon maja 21, 2012 13:31

Post » Czw gru 10, 2015 12:35 Re: Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

tinga7 pisze:
alessandra pisze:no paczaj, Pani, taki młody a tyla piniondza ma, a Tulisiowi każom pracować

:20141 a toś mię pan rozbawił tą młodością panie Tuliś. 16 wiosen mię stukło, żem jest emeryt i domagam sie szaconku i... portfela, a mię tu jenczą, że piniondzów nie majom.
No emeryty bogate nie som, ale 27 jeszcze wysupłajom :D

no kurde emeryt mnje wykołował i nico wazeliniarstwo nie pomogło Tuliś :? :roll: :lol:

tu jezdem, jakby kto szukał : viewtopic.php?f=1&t=167177

a tu jakby kto nimjał jak i czasu szukać :mrgreen:

czarujem, jakby kto nie wiedział, co robiem

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw gru 10, 2015 12:41 przez alessandra, łącznie edytowano 1 raz

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw gru 10, 2015 12:36 Re: Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

a ja myślę,że tinga7 pomyliwszy święta, sobie jaja wielkanocne z nas robi, normalnie :ryk:

alessandra

Post » Czw gru 10, 2015 12:36 Re: Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

Tulisiowi cosik na pocieszkę wyślemy :D

MaPi

Post » Czw gru 10, 2015 13:09 Re: Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

Dziękuję za zdjęcia Tulinka - cudny jest!

MaPi

Post » Czw gru 10, 2015 14:25 Re: Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

MaPi pisze:Dziękuję za zdjęcia Tulinka - cudny jest!

no i masz -kolejna Cioteczka, co to gangstera w nim nie widzi :? :lol: :1luvu:

alessandra

Post » Czw gru 10, 2015 19:02 Re: Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

MaPi pisze:To Smerfik ma ryjek i jest różowiutki :twisted: :?:

oj ciocia nieładnie tak ze staruszkóf siem śmiać, ja żem ten pjenkny po prawej i nosio różowiótkie mam i pychola, o!

alessandra pisze:
tinga7 pisze:
alessandra pisze:no paczaj, Pani, taki młody a tyla piniondza ma, a Tulisiowi każom pracować

:20141 a toś mię pan rozbawił tą młodością panie Tuliś. 16 wiosen mię stukło, żem jest emeryt i domagam sie szaconku i... portfela, a mię tu jenczą, że piniondzów nie majom.
No emeryty bogate nie som, ale 27 jeszcze wysupłajom :D

no kurde emeryt mnje wykołował i nico wazeliniarstwo nie pomogło Tuliś :? :roll: :lol:

tu jezdem, jakby kto szukał : viewtopic.php?f=1&t=167177

a tu jakby kto nimjał jak i czasu szukać :mrgreen:

czarujem, jakby kto nie wiedział, co robiem

Obrazek

Panie Tuliś, pan żeś wjelce przystojny kot i fajnom kulkie szklanom pan masz, no i jakbyś pan chciał to ja mogem ustąpić. No ten tego, różowego portfela mogem panu oddać, bo Pańcia mówi, że po co mje portfel, ja ja piniondzów nie mam, a pan masz, bo pracujesz cienszko. I ustompic chcialem, zeby nie mówili że te staruchy to takie pazyrne i zawziente, no! A rożnice w piniondzach doplace, żeby ta kotka nie była wjelce stratna, śfjenta w koncu som.
Obrazek

tinga7

Post » Czw gru 10, 2015 20:48 Re: Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

łłłłoooo matko! ja ślepa kota nie zuważyłam na zdjęciu - nie przesunęłam go i myślałam, że specjalnie kota na nim nie ma :oops: 8O
Smerfik też piękny :!:

Bardzo proszę, żeby Cioteczki ze Smerfikiem i Tulisiem ustaliły do kogo powędruje portfel :lol: Obiecuję małą niespodziewajkę, dla tego, kto portfela nie otrzyma 8)

MaPi

Post » Czw gru 10, 2015 21:30 Re: Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

Dostojny Smerfik, taki fsobie bardziej gangstetryczny, że tak powiem :lol:
Jaką łapom rządzi, tfardom czy mjenkom?
Icoico? Do kogo należy portfel?

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Pt gru 11, 2015 0:51 Re: Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

MaPi pisze:Smerfik też piękny :!:

Dziękuję w imieniu mojego ptysia słodkiego :1luvu:

ciotka59 pisze:Dostojny Smerfik, taki fsobie bardziej gangstetryczny, że tak powiem :lol:
Jaką łapom rządzi, tfardom czy mjenkom?

Z tego wszystkiego pasuje tylko "fsobie", choć i to ostatnio chłopak traci, bo chory.
A łapka mięciutka i kochana, większego przytulasa i słodziaka nie ma :D

No i czekamy na Tulisia :20148
Obrazek

tinga7

Post » Pt gru 11, 2015 6:16 Re: Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

Cioteczki :!: :twisted: Do kogo w końcu wędruje portfel??? Do Smerfika czy Tulisia? Smerfik deklarował, że może ustąpić Tulisowi :201461
Dajcie znać Cioteczki,Tulisie i Smerfiki bo Filomenka musi paczuszki przygotować i wysłać mnie z nimi na pocztę :lol:

MaPi

Post » Pt gru 11, 2015 16:03 Re: Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

MaPi pisze:łłłłoooo matko! ja ślepa kota nie zuważyłam na zdjęciu - nie przesunęłam go i myślałam, że specjalnie kota na nim nie ma :oops: 8O
Smerfik też piękny :!:

Bardzo proszę, żeby Cioteczki ze Smerfikiem i Tulisiem ustaliły do kogo powędruje portfel :lol: Obiecuję małą niespodziewajkę, dla tego, kto portfela nie otrzyma 8)

MaPi wstyd sie przyznać, ale i ja tylko prosiaka widziałam i naprawdę pomyślałam,że tinga z nas wydmuszki robi :oops: :strach:
Tulis mnie oświecił,że trzeba cały obraz widzieć, a nie kawałek i takoż zobaczyłam jako i Ty- pieknego kota , który wcale nie wygląda na staruszka, tinga lat mu dodaje , bo zazdrości latek 8) :wink:

Tinga, wyobrażasz sobie, że widziałyśmy tylko tego prosiaka? :strach: :kotek: Co miałam pomysleć?
Ostatnio edytowano Pt gru 11, 2015 16:13 przez alessandra, łącznie edytowano 1 raz

alessandra

Post » Pt gru 11, 2015 16:08 Re: Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

tinga7 pisze:
Panie Tuliś, pan żeś wjelce przystojny kot i fajnom kulkie szklanom pan masz, no i jakbyś pan chciał to ja mogem ustąpić. No ten tego, różowego portfela mogem panu oddać, bo Pańcia mówi, że po co mje portfel, ja ja piniondzów nie mam, a pan masz, bo pracujesz cienszko. I ustompic chcialem, zeby nie mówili że te staruchy to takie pazyrne i zawziente, no! A rożnice w piniondzach doplace, żeby ta kotka nie była wjelce stratna, śfjenta w koncu som.

Szanowny Panie Smerfie Dziadziu fcale a fcale, ja to se szanujem starszych i wjelce żem rad,że pomysła Twojego mogem wykonac, znaczy siem,że ten portfel ten tego mogem :wink:
A jak Smerfowa Duża jeszcze , coby dobsze śfjontecznie było, piniondza dołożyć do tego interesu, to ja jusz fogule mam wjelki szacun dla Twej głowy mondrej a zacnej ,żeś tak sprawem wyobracał :1luvu:

znaczy siem: bierem bo mnje na prezent poczebna dla takiej Cioci, co to ma różowo we głowie, a bendzie wjelce rada z tegoż
Tuliś

alessandra

Post » Pt gru 11, 2015 16:12 Re: Portfel i kolczyki na Filomenę - KOTYlion!

No to sobie chłopaki pogadały :lol:

Pięknie dziękujemy tinga7 za odstąpienie, bo faktycznie, jak mały mówił, na prezent dla przyjaciółki upatrzyłam sobie,
a Twoja propozycja jest zaprawdę wspaniała -dziękuję :1luvu:

A MaPi ,proszę o pw z danymi :ok:

alessandra

[poprzednia][następna]