Moderator: Moderatorzy
aleusha pisze:alessandra pisze:200ml mam , łatwiej dostępne- znaczy sie naród chyba bardziej w xl poszedł i w tym względzie
![]()
No to musisz zacząć robić większe nalewki.
OKI pisze:I ja dziękujęaleusha pisze:alessandra pisze:200ml mam , łatwiej dostępne- znaczy sie naród chyba bardziej w xl poszedł i w tym względzie
![]()
A tak mnie ta dyskusja natchnęła...
Może specjalistki od nalewek byłyby zainteresowane taką flaszeczką-karafeczką (połóweczką)?
Szczelna bardzo![]()
To bym jakąś szybką aukcyjkę wymodziła?
alessandra pisze:OKI pisze:I ja dziękujęaleusha pisze:alessandra pisze:200ml mam , łatwiej dostępne- znaczy sie naród chyba bardziej w xl poszedł i w tym względzie
![]()
A tak mnie ta dyskusja natchnęła...
Może specjalistki od nalewek byłyby zainteresowane taką flaszeczką-karafeczką (połóweczką)?
Szczelna bardzo![]()
To bym jakąś szybką aukcyjkę wymodziła?
Rób, tylko aleushy nie zapraszaj, bo mi zwinie sprzed nosa
OKI pisze:Buuu
aleusha pisze:OKI pisze:Buuu
U mnie tak szybko znikają nalewki, że wolę kupić jaką brązową pufkę, żeby mieć na co upaść, a nie znowu na kota.
aleusha pisze:DOKŁADKA.
9. Nalewka - ten sam skład, ale 200 ml i wybór potzrebującego należy do kupującego.
CW 20 zł
alessandra pisze:aleusha pisze:DOKŁADKA.
9. Nalewka - ten sam skład, ale 200 ml i wybór potrzebującego należy do kupującego.
CW 20 zł
ja jestem potrzebująca, bo będę miała nowa karafkę![]()
i wybieram dla Płoci
alessandra pisze:aleusha pisze:OKI pisze:Buuu
U mnie tak szybko znikają nalewki, że wolę kupić jaką brązową pufkę, żeby mieć na co upaść, a nie znowu na kota.
to bardzo odpowiedzialne podejście do tematu -ze wzgledu na kota![]()
aleusha pisze:OKI pisze:Buuu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 306 gości