Moderator: Moderatorzy
Afatima pisze:To biere!Ile się należy za przesyłkię?
ewa_mrau pisze:weszłam na wątek, bo zaciekawiły mnie te kiszonki kobiece, które poleca Tulinek
a zaraz potem, czyli po wytarciu okularów ze słonej wody..., hihi
---
Afatima pisze:Szczerze mówiąc, ja też przeczytałam kiszonki![]()
Nawet se jedną zanabyłam
ultra75 pisze:Afatima pisze:Szczerze mówiąc, ja też przeczytałam kiszonki![]()
Nawet se jedną zanabyłam
Ja nawet dobrze przeczytałam, ale pewnie dlatego, ze ostatnio się specjalizuje w przesłyszeniach- koleżanka biurko obok powiedziała, że na urlop jedzie w Tatry, ja zrozumiałam 'do Afryki'
.
Poproszę kiszonkę numer 2.
alessandra pisze:ultra75 pisze:Afatima pisze:Szczerze mówiąc, ja też przeczytałam kiszonki![]()
Nawet se jedną zanabyłam
Ja nawet dobrze przeczytałam, ale pewnie dlatego, ze ostatnio się specjalizuje w przesłyszeniach- koleżanka biurko obok powiedziała, że na urlop jedzie w Tatry, ja zrozumiałam 'do Afryki'
.
Poproszę kiszonkę numer 2.
![]()
pięknie dziękujemy , ale nr 2 kupiła aleusha -nima drugiej![]()
ale polecamy resztę naszej spiżarni
Afatima pisze:Kobiecinę w chustce mam własną, ale polecam bardzo, bo to nie jest standardowa książka z cyklu "jak źle jest arabskim kobietom". Wręcz przeciwnie. Opis zachowań petrobogaczy w zachodniej rzeczywistości.
Afatima pisze:Kobiecinę w chustce mam własną, ale polecam bardzo, bo to nie jest standardowa książka z cyklu "jak źle jest arabskim kobietom". Wręcz przeciwnie. Opis zachowań petrobogaczy w zachodniej rzeczywistości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości