NOWE mini - koty (karteczkowe) i nie tylko ...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sie 06, 2015 22:32 Re: (mała DOKŁADKA) - koty (karteczkowe), doleciały sówki i

:twisted: No ja bym przestała
Ostatnio edytowano Pt sie 07, 2015 7:00 przez Qlka, łącznie edytowano 1 raz

Qlka

Od: Nie maja 18, 2014 21:12

Post » Pt sie 07, 2015 0:15 Re: (mała DOKŁADKA) - koty (karteczkowe), doleciały sówki i

Thorkatt pisze:
KotwKratke pisze:
Thorkatt pisze:Ja też , ja tez poproszę karteczki z kotkami, jakie tam są + zamawiam mini karteczki z kotkami 1 zestaw

sa takie :
biały z czarnym noskiem x2
rudy x1
szary x2
czarny x1

to ktore, czy wszystkie? :)
na mini karteczki czekam, powinny już docierać, jak beda kotki zarezerwuję :)

Po jednej sztuce z każdego rodzaju poproszę + rezerwowane
Najpierw pomyslałam,że tego rudego bedę dawać dzieciom, jesli zadania domowego zapomną. Ale przecież przestana odrabiać :strach:

Qlka pisze::twisted: No ją bym przestała

tez myslę ze miałbym motywację by nie odrabiac zadań domowych ...
grunt to właściwa motywacja ucznia ;) :ryk:
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Pt sie 07, 2015 7:43 Re: (mała DOKŁADKA) - koty (karteczkowe), doleciały sówki i

nie wiem, czy dobrze patrzę :) jeśli jeszcze są: 8 (szary) i 9 (biały z czarnym) - to poproszę.. jeśli jeszcze jest coś z koteckami, to proszę o info..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pt sie 07, 2015 11:00 Re: (mała DOKŁADKA) - koty (karteczkowe), doleciały sówki i

edit_f pisze:nie wiem, czy dobrze patrzę :) jeśli jeszcze są: 8 (szary) i 9 (biały z czarnym) - to poproszę.. jeśli jeszcze jest coś z koteckami, to proszę o info..

dobrze widzisz, dziekuje :)
wysyłac pw i wysyłac kotki czy poczekasz, bo lada moment będzie nowa dostawa, tylko chyba poczta w te upały działa też wolniej .....

KotwKratke

Post » Wto sie 11, 2015 7:25 Re: (mała DOKŁADKA) - koty (karteczkowe), doleciały sówki i

KotwKratke pisze:
edit_f pisze:nie wiem, czy dobrze patrzę :) jeśli jeszcze są: 8 (szary) i 9 (biały z czarnym) - to poproszę.. jeśli jeszcze jest coś z koteckami, to proszę o info..

wysyłac pw i wysyłac kotki czy poczekasz, bo lada moment będzie nowa dostawa, tylko chyba poczta w te upały działa też wolniej .....

poczekam na dostawę :)
Obrazek

edit_f

Post » Wto sie 11, 2015 21:21 Re: (mała DOKŁADKA) - koty (karteczkowe), doleciały sówki i

dołozyłem nowe wzory karteczek i inne drobiazgi :)

mini karteczki cały czas jeszcze w drodze (niestety) ...

edit_f pisze:
KotwKratke pisze:

poczekam na dostawę :)

ok :) :ok:

KotwKratke

Post » Wto sie 11, 2015 21:33 Re: NOWE - koty (karteczkowe) i nie tylko ...

Poproszę do czekających kotków notesik składany A.
I czekam cierpliwie na mini karteczki :-)

Qlka

Post » Wto sie 11, 2015 22:01 Re: NOWE - koty (karteczkowe) i nie tylko ...

Qlka pisze:Poproszę do czekających kotków notesik składany A.
I czekam cierpliwie na mini karteczki :-)

dziekuję i czekamy :)

KotwKratke

Post » Śro sie 12, 2015 7:35 Re: (mała DOKŁADKA) - koty (karteczkowe), doleciały sówki i

dokupimy notesik A.. i jeśli będą jeszcze karteczki, to sobie na nie czekamy :kotek:
Obrazek

edit_f

Post » Czw sie 13, 2015 20:22 Re: (mała DOKŁADKA) - koty (karteczkowe), doleciały sówki i

edit_f pisze:

dokupimy notesik A.. i jeśli będą jeszcze karteczki, to sobie na nie czekamy :kotek:

dziękuję :)

i teraz tak przyszły 3 mini-karteczki
serduszka
Obrazek
koty
Obrazek
papużki
Obrazek

pierwsza jeden komplet rezerwowała alessandra, potem Qlka i dziewczynom trzeba dac pierwszeństwo wyboru :)

do 2 tygodni powinno dojść do mnie jeszcze 7 zamówionych kompletów mini karteczek, tylko trudno mi powiedziec jakie wzory bo niestety wzory wysyłane sa losow ....

KotwKratke

Post » Pt sie 14, 2015 10:09 Re: znowu NOWE - koty (karteczkowe) i nie tylko ...

aaa już są -super, pw posłałam zanim tu weszłam , ale sie nadrobi , tylko podsumować mnie proszę za ten bazarek :wink:

mini koty ma się rozumieć :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt sie 14, 2015 11:59 Re: znowu NOWE - koty (karteczkowe) i nie tylko ...

Wiedziałam :roll:
To ja w takim razie czekam dalej, bo też mnie koteły interesują :twisted:

Qlka

Post » Pon sie 17, 2015 20:36 Re: znowu NOWE - koty (karteczkowe) i nie tylko ...

:kotek:

KotwKratke

Post » Wto sie 18, 2015 16:40 Re: znowu NOWE - koty (karteczkowe) i nie tylko ...

Ślepaczki serdecznie zapraszają na zakupy :20141
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

[poprzednia][następna]