Moderator: Moderatorzy
Thorkatt pisze:KotwKratke pisze:Thorkatt pisze:Ja też , ja tez poproszę karteczki z kotkami, jakie tam są + zamawiam mini karteczki z kotkami 1 zestaw
sa takie :
biały z czarnym noskiem x2
rudy x1
szary x2
czarny x1
to ktore, czy wszystkie?
na mini karteczki czekam, powinny już docierać, jak beda kotki zarezerwuję
Po jednej sztuce z każdego rodzaju poproszę + rezerwowane
Najpierw pomyslałam,że tego rudego bedę dawać dzieciom, jesli zadania domowego zapomną. Ale przecież przestana odrabiać
Qlka pisze::twisted: No ją bym przestała
edit_f pisze:nie wiem, czy dobrze patrzęjeśli jeszcze są: 8 (szary) i 9 (biały z czarnym) - to poproszę.. jeśli jeszcze jest coś z koteckami, to proszę o info..
KotwKratke pisze:edit_f pisze:nie wiem, czy dobrze patrzęjeśli jeszcze są: 8 (szary) i 9 (biały z czarnym) - to poproszę.. jeśli jeszcze jest coś z koteckami, to proszę o info..
dobrze widzisz, dziekuje
wysyłac pw i wysyłac kotki czy poczekasz, bo lada moment będzie nowa dostawa, tylko chyba poczta w te upały działa też wolniej .....
edit_f pisze:KotwKratke pisze:edit_f pisze:nie wiem, czy dobrze patrzęjeśli jeszcze są: 8 (szary) i 9 (biały z czarnym) - to poproszę.. jeśli jeszcze jest coś z koteckami, to proszę o info..
dobrze widzisz, dziekuje
wysyłac pw i wysyłac kotki czy poczekasz, bo lada moment będzie nowa dostawa, tylko chyba poczta w te upały działa też wolniej .....
poczekam na dostawę
Qlka pisze:Poproszę do czekających kotków notesik składany A.
I czekam cierpliwie na mini karteczki
edit_f pisze:nie wiem, czy dobrze patrzęjeśli jeszcze są: 8 (szary) i 9 (biały z czarnym) - to poproszę.. jeśli jeszcze jest coś z koteckami, to proszę o info..
edit_f pisze:edit_f pisze:nie wiem, czy dobrze patrzęjeśli jeszcze są: 8 (szary) i 9 (biały z czarnym) - to poproszę.. jeśli jeszcze jest coś z koteckami, to proszę o info..
dokupimy notesik A.. i jeśli będą jeszcze karteczki, to sobie na nie czekamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości