[KONIEC]Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lip 02, 2015 23:23 Re: Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

alessandra pisze:powiem na ucho,że som dwa nowe smaki :mrgreen:

Móff w którym pudełku! :ryk:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt lip 03, 2015 10:41 Re: Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

Atta pisze:
alessandra pisze:powiem na ucho,że som dwa nowe smaki :mrgreen:

Móff w którym pudełku! :ryk:

Obrazek :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob lip 04, 2015 16:07 Re: Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

Kochani, licytacja jutro się kończy, lecz nie dam rady pokazać tajemnic w poniedziałek ze względu na wyjazd, zatem wybaczcie,że dopiero w środę ukażemy co skrywają Tulinkowe tajemnicze pudełka
Wygranych, tradycyjnie juz prosimy o odpowiedzi na pytania na pw wyciągająco-dołujące :wink: abysmy mogli jak najlepiej wedle gustu złożyć niespodzianki :ok:

pytania:

Pytania do zwierza:

1. Ulubione jadło futra ( mokre, suche , przeszkadzajki międzyposiłkowe)
2. Ulubiony kolor

Pytania do servisu zwierza:

(Prosimy o dwie lub trzy odpowiedzi, cobyśmy wybór mieli :wink: )

3. Ulubiona dziedzina czytelnictwa
4. Ulubiony gatunek filmu
5. Ulubiony zapach
6. Ulubione ozdoby
7. Ulubione smaki
8. Ulubiony kolor
9. Ulubione jadło
10.Kraj marzeń do odwiedzenia
11.Zwierzostan z wyszczególnieniem gatunków i ilości
12. Znak zodiaku swój osobisty

Wobec powyższego na odpowiedzi czekamy do wtorku tym razem i od razu poprosimy adresik do wysyłki :ok:

alessandra

Post » Nie lip 05, 2015 17:13 Re: Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

już moje pudło? czy do północy czekać?
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro lip 08, 2015 13:24 Re: Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

Thorkatt pisze:już moje pudło? czy do północy czekać?

tym razem nie do pólnocy było :wink:

Przepraszam, dopiero wróciłam i ogłaszam oficjalnie wszem i wobec:

bazarek zakończony -gratulujemy wygranej Thorkatt :1luvu: i Tiamie :1luvu: :piwa:

alessandra

Post » Śro lip 08, 2015 13:27 Re: Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

Dziękuję za odpowiedzi Thorkatt, Odpowiedzi Tiamy , myślę,bez zmian od ostatniego testu :wink:

alessandra

Post » Śro lip 08, 2015 14:10 Re: [KONIEC]Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

Bez zmian ☺

Tiama

Od: Pon cze 20, 2011 8:01

Post » Pt lip 10, 2015 11:25 Re: [KONIEC]Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

Przepraszam,że tak wszytko wydłużyło się nam , ale aparat nam padł :? zatem tym razem chyba tylko opisze niespodziewajki, a ewentualnie poproszę Was o zdjęcia po otrzymaniu przesyłki, jesli sie beziecie chiały pochwalić, ma sie rozumieć :wink:

alessandra

Post » Pt lip 10, 2015 11:34 Re: [KONIEC]Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

Pudełko ,otwieramy i opisujemy zawartość pudełka, które wylicytowała Thorkatt za 35zł dla Bolusia u Ani Rylskiej :1luvu:

dla kotóf jest: przeszkadzajki międzyposiłkowe , coby futra linię zachowały :lol: : paluszki smakowe catessy, multiwitaminowe pasty miamor, chrupki catessy i w ulubionym kolorze piłeczkę :wink: w ulubionym kolorze tylko inna piłeczkę, bo ozdobną -zawieszke srebrną otrzymuje Duża a także ku rozśmieszeniu wakacyjnemu dwie komedyje na dvd przeplatane z innymi filmami , gdyby komedie były jednak opatrzone lub nudne, karcioszki do postawienia pasjansa dodoajemy, a w międzyczasie nim pasjans sie ułoży można w lico wetrzeć maseczkę -próbkę Yves Rocher , tudzież duchowo sie podeprzeć tajemniczym smakiem nalewki 100ml mojego pomysłu :mrgreen:

alessandra

Post » Pt lip 10, 2015 11:47 Re: [KONIEC]Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

Pudełko wylicytowane przez Tiamę za 50zł dla Jaśminka, naszego 100latka :wink: zawiera:
dla kotóf poddupniczek w kolorze pasującym do już onedgaj wygranego, coby komplet się utworzył , dla zabawy laserową myszke marki Trixie z bateryjkami na składzie zapasowymi , a dla nie zmechnaizowanych myszkę wyrobu Duszek 66 :1luvu: w kolorze pasujacym do posłanka, puszka 170g marki cosma oraz 4 saszetki sheby -nie ryby wedle zamiłowań futerek cóś różowego do dyndania -tu w zależnosci kto wybierze futra czy Duża :lol:
dla ludzia jako namiastka spełnienia marzeń ślemy ksiązeczkę z wyprawy oraz przepisy na rózności z owoców i warzyw i ażeby juz tak dalej w tym klimacie pozostać, żel do kąpieli o zapachu i smaku gruszki w karmelu , poj. 400ml a także oryginalne francuskie perfumy, poj. 5ml. podarowane przez marivel :1luvu: o subtelnym zapachu lata i skórzany ozdobnik ze znakiem zodiaku -można wedle własnego pomysłu przysposobić :wink:
a od Tulisia 100ml. smaku nie licytowanego -o tajemnym składzie :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt lip 10, 2015 12:02 przez alessandra, łącznie edytowano 2 razy

alessandra

Post » Pt lip 10, 2015 11:48 Re: [KONIEC]Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

Dziękujemy raz jeszcze za udział i wsparcie dla Bolusia i Jaśminka Obrazek

alessandra

Post » Pt lip 10, 2015 15:34 Re: [KONIEC]Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

O matko, ile rzeczy - a miało być dietetycznie czyli mało.
Dziękujemy
sfocic to ja niestety mogę, ale zdjęć nie wstawiam, bom nietechniczna absolutnie, wiec moe tylko opisać jak przedmioty rozłożę :ryk:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pt lip 10, 2015 15:53 Re: [KONIEC]Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

Thorkatt pisze:O matko, ile rzeczy - a miało być dietetycznie czyli mało.
Dziękujemy
sfocic to ja niestety mogę, ale zdjęć nie wstawiam, bom nietechniczna absolutnie, wiec moe tylko opisać jak przedmioty rozłożę :ryk:

byle Ciocia zadowolniona była, resztę siem wyobrazi
T. :wink:

alessandra

Post » Pon lip 13, 2015 11:21 Re: [KONIEC]Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

O materdyja, jakie cudnosci przyszły dzisiaj
a pachnie toto, ale liznąć nie moge , bo zaraz bedę przewozic kocie dary do dt, to jeszcze bym miała trudnosci z zaparkowaniem. A kocice to by sie utuczyły na tyle dobra, wiec mają w sam raz okazję podzielic się :mrgreen: I cudo gustowne dla mnie - jedno se zawieszę, a drugie w ręce bede trzymac dla kolorystyki , wczesśniej mazidła zarzywając. A wieczorkiem z TŻ sie uduchowimy, obejrzymy rozśmieszałki, w tysiaca zagramy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
a i pudełko zgrabne, trzeba bedzie wypełnic i wysłać gdziesik.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon lip 13, 2015 20:06 Re: [KONIEC]Księżycowe pudła Tulinka -dla Jaśminka i Bolusia

Córka zameldowała że paczka jest w domu :D
Otworzona, koty dostały co ich (hehe mysz już z kilka razy zamordowana),ja swoje dopiero jutro po powrocie.

Tiama

Od: Pon cze 20, 2011 8:01

[poprzednia][następna]