Moderator: Moderatorzy
5. Zalecenia techniczne wobec Użytkowników:
(...)
b) Staraj się nie umieszczać bezpośrednio na Forum zdjęć ani innej grafiki, która może obciążać pobieranie Forum. Zamiast zdjęć umieść linki do nich. Jeżeli już musisz umieścić zdjęcie/grafikę na Forum, to nie powinno ono być większe niż 640 pikseli na dłuższym boku i przekraczać wagi 150 kilobajtów. Dbaj o to, aby nie było zbyt wiele takich zdjęć na jednej stronie wątku.
(...)
mamut pisze:Fleur, wielkość zdjęć w poście viewtopic.php?p=11015804#p11015804 z nr 4. neonowe 3 koty - kolczyki, jest niezgodna z regulaminem. Wymiary pierwszego z obydwu boków przekraczają 640px i wynoszą 800px × 710px, a drugiego z dłuższego boku 800px × 574px
Regulamin Forum Miau.PL faq.php#f0r05. Zalecenia techniczne wobec Użytkowników:
(...)
b) Staraj się nie umieszczać bezpośrednio na Forum zdjęć ani innej grafiki, która może obciążać pobieranie Forum. Zamiast zdjęć umieść linki do nich. Jeżeli już musisz umieścić zdjęcie/grafikę na Forum, to nie powinno ono być większe niż 640 pikseli na dłuższym boku i przekraczać wagi 150 kilobajtów. Dbaj o to, aby nie było zbyt wiele takich zdjęć na jednej stronie wątku.
(...)
Fotki trzeba zmniejszyć lub usunąć znaczniki [img]zostanie_link_do_zdjęcia[/img]
Simran pisze:Wisior dotarł, dziękuję
AniHili pisze:Szybkie pytanie - jakiej mniej więcej wielkości jest kocia elegantka? I czy licytujemy samą zawieszkę czy też łańcuszek do niej?
Fleur pisze:AniHili pisze:Szybkie pytanie - jakiej mniej więcej wielkości jest kocia elegantka? I czy licytujemy samą zawieszkę czy też łańcuszek do niej?
licytujemy zawieszkę z łańcuszkiem w tym samym kolorzeelegantka ma ok. 7 cm wysokości (razem z nogą
) i ok. 3 cm w najszerszym miejscu. łańcuszek to ok. 33 cm (max 35 cm na moje oko, ale nie rozpakowywałam, więc tu długość przybliżona)
zapraszam
AniHili pisze:Fleur pisze:AniHili pisze:Szybkie pytanie - jakiej mniej więcej wielkości jest kocia elegantka? I czy licytujemy samą zawieszkę czy też łańcuszek do niej?
licytujemy zawieszkę z łańcuszkiem w tym samym kolorzeelegantka ma ok. 7 cm wysokości (razem z nogą
) i ok. 3 cm w najszerszym miejscu. łańcuszek to ok. 33 cm (max 35 cm na moje oko, ale nie rozpakowywałam, więc tu długość przybliżona)
zapraszam
Oj, łańcuszek za krótkiZdecydowanie, a szkoda.
Fleur pisze:AniHili pisze:Fleur pisze:AniHili pisze:Szybkie pytanie - jakiej mniej więcej wielkości jest kocia elegantka? I czy licytujemy samą zawieszkę czy też łańcuszek do niej?
zapraszam
Oj, łańcuszek za krótkiZdecydowanie, a szkoda.
tj. jest to długość zamkniętego łańcuszka, podwójnie złożonegotj pojedyńczy łańcuszek, rozpięty, miałby ok. 33-35 x 2 czyli 66-70 cm
na moje oko to on długi jest
AniHili pisze:AaaaaNo to biorę jedną elegantkę
Fleur pisze:AniHili pisze:AaaaaNo to biorę jedną elegantkę
przepraszam za zamot![]()
za wywoławczą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości