Atta pisze:Brać te myszy bo koty aż piszczą
zaraz, zaraz, toć myszy miały piskać , nie koty -no to siem porobiło -coś Thorkatt nakombinowała nie w te stronę w ferworze walki

Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:Brać te myszy bo koty aż piszczą
alessandra pisze:Atta pisze:Brać te myszy bo koty aż piszczą
zaraz, zaraz, toć myszy miały piskać , nie koty -no to siem porobiło -coś Thorkatt nakombinowała nie w te stronę w ferworze walki![]()
Thorkatt pisze:alessandra pisze:Atta pisze:Brać te myszy bo koty aż piszczą
zaraz, zaraz, toć myszy miały piskać , nie koty -no to siem porobiło -coś Thorkatt nakombinowała nie w te stronę w ferworze walki![]()
![]()
![]()
Brać te myszy, żeby wam myszy nie zjadły! - (bez sensu, ale czego sie nie robi dla handlu)
anulka111 pisze:CZy duza pomaranczowa mysz 10 jest wolna? CZY jest jeszcze jakas mala mysz?TO poproszę
anulka111 pisze:zAjaczka poprosze takiego jak tu w watku byl szaryo ile sie nie myle ,choc kolor obojetny- a myszy malych poprosze 3
anulka111 pisze:zAjaczka poprosze takiego jak tu w watku byl szaryo ile sie nie myle ,choc kolor obojetny- a myszy malych poprosze 3
Atta pisze:Dotarłooooo![]()
Podsumowanie:
baranek - jest
zając - jest
kot ! - jest, ale nie mruczy ani nie miauczy to nie wiem czy zdrów![]()
piłka - już nie ma, bo Kluska zaś gdzieś kopnęłato chyba 8 lub 9 sztuka i mam dość, więcej małych piłek nie dostanie
alessandra pisze:anulka111 pisze:zAjaczka poprosze takiego jak tu w watku byl szaryo ile sie nie myle ,choc kolor obojetny- a myszy malych poprosze 3
anulka111 -z podziękowaniem wielkim![]()
Czy może tak być,jak Thorkatt proponuje, że bezpośrednio wyśle myszki , będzie taniej z wysyłką, chyba że ta pomarańczowa koniecznie musi być ?- ona jest u mnie
alessandra pisze:Atta pisze:Dotarłooooo![]()
Podsumowanie:
baranek - jest
zając - jest
kot ! - jest, ale nie mruczy ani nie miauczy to nie wiem czy zdrów![]()
piłka - już nie ma, bo Kluska zaś gdzieś kopnęłato chyba 8 lub 9 sztuka i mam dość, więcej małych piłek nie dostanie
następnym razem dla Klusi specjalnie wielka trzeba będzie w takim razie zamówić![]()
nie wolno pozbawiać futra zabawy , bo list wysmaruje do Światowej Organizacji Zwierząt,że jej prawa ograniczasz , wstydu się najesz i dopiero będzie, ja tam Ci radzę z doświadczenia , lepiej iść na ugodę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 144 gości