Kozaki zimowe, super ciuszki EXTRA CENY

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lis 15, 2014 12:35 Re: Kozaki zimowe, super ciuszki EXTRA CENY

Jak juz wspomniałam wcześniej . Koniec z bazarkami , zrobiłam ich kilka ale stwierdziłam że wolę już sprzedawać na allegro i potem wysyłać na koty.
Każda osoba , która dostała ode mnie to co kupiła, na tym i pozostałych bazarkach, zawsze była bardzo zadowolona. Ale nie chce już się w to bawić. Nie warto.
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Od: Pt lut 03, 2012 21:00

Post » Sob lis 15, 2014 12:39 Re: Kozaki zimowe, super ciuszki EXTRA CENY

Trzynastka pisze:PRZEPRASZAM, że zapomniałam zrobić przelew, bo mam umierającego psa w lecznicy.
Dobrze, że weszłam na wątek zanim zrobiłam przelew. Wysyłałam priv z wyjaśnieniem, najwidoczniej nie wystarczyło.
Dodatkowo 'bank odbiorcy odrzuca możliwość wykonania przelewu natychmiastowego'.
Dziękuję!

Ty kobieto już lepiej zamknij swoją jadaczkę . Bo tych pierdoł nie mogę już słuchać . Przez takie jak ty odechciało mi się bazarków . I to ja dziękuje , że buty o wartości 140 zł nie poszły za 40 zł do Ciebie.
Sprzedałam koleżance za 80 zł. Więc DZIĘKI a teraz Shut the fuck up pechowa Trzynastko .

Ostatnio edytowano Sob lis 15, 2014 14:23 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Dodałam ostrzeżenie
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Od: Pt lut 03, 2012 21:00

[poprzednia]