» Pon sie 18, 2014 19:00
Re: DLA KOTÓW PRAKSEDY - skradziono kocią karmę
Jedno sprostowanie. Nie jestem zarejestrowana na forum dogomanii, nie bywam tam nawet.
Proszę mnie zrozumieć, bazarki robię bardzo rzadko, kupuję jeszcze rzadziej. Zawsze było tak, że część osób licytowała, część kupowała w opcji "kup teraz". Osobom licytującym wysyłałam maile z danymi po zakończeniu licytacji, osobom kupującym w opcji "kup teraz" niedługo po dokonaniu zakupu. Bo chodzi o to, aby pieniądze dotarły jak najszybciej do potrzebujących.
I tak zawsze funkcjonowały moje bazarki. Problemy zaczęły od momentu, gdy ktoś prosi w pw o rezerwację, albo chce kupić nie mając w danym momencie funduszy.
Jeśli będę w przyszłości organizować bazarki opublikuję zasady, bo jak widać trzeba tak zrobić.
P.S. Nie chcę być źle zrozumiana, oczywiście chodzi mi o to, aby wszystkie przedmioty zostały kupione, tylko skoro z wymienionych wcześniej powodów odmówiłam komuś, kto pisał do mnie PW, rezerwacji kilku przedmiotów, to nie mogę rezerwować dla innej osoby, która identycznie deklaruje zapłatę w końcu miesiąca. Napiszę wobec tego do osoby proszącej o rezerwację z opóźnioną zapłatą. Koty dostaną wsparcie gdy wpłyną wszystkie wpłaty. Bo nie mam możliwości w tym miesiącu aby przekazać z moich funduszy uzyskaną z bazarku kwotę.
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019