Super, bo szukam szukam i mam coś właśnie z kompem, z wanną, z dekoderem Coś na pewno wybiorę
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058 "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert Einstein
Może nie ma sprzętu domowego ale co tam pokażemy się. Może nie Majster, ale budowlańcy są Ej ja potrzymam, a ty przybijaj..........................................................................No a ten zamiast pomóc to leży pod płotem!.........
CatAngel pisze:Może nie ma sprzętu domowego ale co tam pokażemy się. Może nie Majster, ale budowlańcy są Ej ja potrzymam, a ty przybijaj..........................................................................No a ten zamiast pomóc to leży pod płotem!.........
CatAngel pisze:Może nie ma sprzętu domowego ale co tam pokażemy się. Może nie Majster, ale budowlańcy są Ej ja potrzymam, a ty przybijaj..........................................................................No a ten zamiast pomóc to leży pod płotem!.........