aannee99 pisze:Sukieneczkę poproszę
Dziękuję

Moderator: Moderatorzy
izka53 pisze:to ja poproszę te spodnie i - jak aannee99 zrezygnuje - to też tę kieckę.
Czy masz to konto co kiedyś ? I podaj koszt przesyłki
Czy mogę przelew zrobić w czwartek ?
zalbi pisze:poprosze wymiaru nr 3 - szerokośc pod pachami/w biuście i długość (od ramienia/od szyi)
z góry dziękuję
alab108 pisze:zalbi pisze:poprosze wymiaru nr 3 - szerokośc pod pachami/w biuście i długość (od ramienia/od szyi)
z góry dziękuję
Wymiary przy opisie
zalbi pisze:alab108 pisze:zalbi pisze:poprosze wymiaru nr 3 - szerokośc pod pachami/w biuście i długość (od ramienia/od szyi)
z góry dziękuję
Wymiary przy opisie
dziękuję
a to jest koszulka raczej taka obcisła czy taka luźna, typu t-shirt taki, jak np męskie?
alab108 pisze:zalbi pisze:alab108 pisze:zalbi pisze:poprosze wymiaru nr 3 - szerokośc pod pachami/w biuście i długość (od ramienia/od szyi)
z góry dziękuję
Wymiary przy opisie
dziękuję
a to jest koszulka raczej taka obcisła czy taka luźna, typu t-shirt taki, jak np męskie?
Bardziej t-shirt
alab108 pisze:izka53 pisze:to ja poproszę te spodnie i - jak aannee99 zrezygnuje - to też tę kieckę.
Izuś, Ania wzięła jednak sukienkę, ale spodnie są Twoje![]()
Dziękuję
izka53 pisze:alab108 pisze:izka53 pisze:to ja poproszę te spodnie i - jak aannee99 zrezygnuje - to też tę kieckę.
Izuś, Ania wzięła jednak sukienkę, ale spodnie są Twoje![]()
Dziękuję
a jak Ani sukienka będzie za mała, to ja ją odkupię, tak się umówiłyśmy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości