CZACHY, paski i torebki...dla Wojtusia na badania.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 11, 2014 19:46 Re: CZACHY, paski i torebki...dla Wojtusia na badania.

Fliege36 pisze:nr1 za wyw. poproszę

Numer 1 sprzedany, bardzo przepraszam, nie mam pojęcia, jak mogłam nie zaznaczyć :( .
Nie myslę wogóle ostatnio :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto mar 11, 2014 22:02 Re: CZACHY, paski i torebki...dla Wojtusia na badania.

vip pisze:Oczywiście zaraz robię przelew zwrotny :ok: .

Czyli co - mam tę torebkę odesłać? Przecież to się nie opłaca - ze wzgl. na koszty wysyłki. Niech zostanie - może ja kiedyś też zorganizuję jakiś bazarek? 8)

teesa

Od: Wto cze 23, 2009 22:32

Post » Czw mar 13, 2014 8:54 Re: CZACHY, paski i torebki...dla Wojtusia na badania.

vip pisze:
Fliege36 pisze:nr1 za wyw. poproszę

Numer 1 sprzedany, bardzo przepraszam, nie mam pojęcia, jak mogłam nie zaznaczyć :( .
Nie myslę wogóle ostatnio :( .

Sprzedany, zapłacony i doszedł już do adresata a obdarowana małolata jest zachwycona :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt mar 14, 2014 9:54 Re: CZACHY, paski i torebki...dla Wojtusia na badania.

Do mnie jeszcze nie dotarła torebeczka. :(
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

[poprzednia]