Różności z łapanki na katowickie Niekochane

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lut 02, 2014 11:07 Re: Mydło, śmigło i powidło, a nawet... chłop z babą!

Fioletowy koc kup teraz proszę.

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Pon lut 03, 2014 9:55 Re: Mydło, śmigło i powidło, a nawet... chłop z babą!

Bardzo proszę :D

i adresik na pw do wysyłki.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pon lut 03, 2014 19:26 Re: Mydło, śmigło i powidło, a nawet... chłop z babą!

Daj znac ile mam placic i komu :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lut 03, 2014 20:12 Re: Mydło, śmigło i powidło, a nawet... chłop z babą!

Mea culpa - nie zdazyłam przed 17 dotrzec na pocztę :oops:
Jutro rano wyślę, promiss :wink:

Wszelkie dane do przelewu są na pierwszej stronie - duże kolorowe litery.
Daga - czekaj na koszty przesyłki, pliss, bo ja nie wiem ile to będzie. Zmienił się taryfikator pocztowy.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Śro lut 05, 2014 18:58 Re: Mydło, śmigło i powidło, a nawet... chłop z babą!

Przepraszam, nie doczytałam, że mam podać adres do wysyłki a numer konta jest na pierwszej stronie. Czekałam na pw... Za chwilę zrobię przelew :)

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Czw lut 06, 2014 22:32 Re: Mydło, śmigło i powidło, a nawet... chłop z babą!

ale cudne zapachy, dziękuję!!!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt lut 07, 2014 8:50 Re: Mydło, śmigło i powidło, a nawet... chłop z babą!

Ależ proszę bardzo :D
Choc podziekowania należą się sposorce :kotek:

Ktoś by jeszcze coś od nas chciał? :D
Obrazek

Kamakolo

Post » Pt lut 07, 2014 10:06 Re: Mydło, śmigło i powidło, a nawet... chłop z babą!

Sponsorka bardzo cieszy się z bazarków, dziękuje Kamakolo za zorganizowanie ich oraz zwycięzcom za dokonywane wpłaty na rzecz Niekochanych. Poza tym zapowiada, że po weekendzie pojawią się również nowe, nieużywane, pełnowymiarowe i pełnowartościowe kosmetyki Rimmel. I wyjątkowa, prześwietna kosmetyczka tejże marki również. Zapraszamy :wink:

Góralka

Od: Czw gru 12, 2013 22:30

Post » Pt lut 07, 2014 10:11 Re: Mydło, śmigło i powidło, a nawet... chłop z babą!

Eeee..... no to nie fair 8)

Ja chce kosmetyczke!

Se zrobie licytację! - O! prosze bardzo: poproszę za KT :mrgreen:
Obrazek

Kamakolo

Post » Pt lut 07, 2014 10:29 Re: Mydło, śmigło i powidło, a nawet... chłop z babą!

Kamakolo pisze:Eeee..... no to nie fair 8)

Ja chce kosmetyczke!

Se zrobie licytację! - O! prosze bardzo: poproszę za KT :mrgreen:

Nie ma tak łatwo, procedury muszą zostać zachowane :lol: O kosmetyczce mogę szepnąć tyle, że ma oryginalny design, nie znam nikogo, kto taką posiada, mogę zatem z czystym sumieniem rzec: jest wyjątkowa :)

Góralka

Od: Czw gru 12, 2013 22:30

Post » Pt lut 07, 2014 10:51 Re: Mydło, śmigło i powidło, a nawet... chłop z babą!

Topsze, topsze....

Procedury się zachowają :mrgreen:

Zatem czekamy....
Obrazek

Kamakolo

Post » Pt lut 07, 2014 11:29 Re: Mydło, śmigło i powidło, a nawet... chłop z babą!

czyham. jak cos będzie dla tych ze świecącym nosem i czołem, to wchodzę w to :)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Sob lut 08, 2014 16:43 Re: Mydło, śmigło i powidło, a nawet... chłop z babą!

proszę kocyk blue i czerwony także,mam pytanko, a odbiór u nas tzn. dzie?

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob lut 08, 2014 19:22 Re: Mydło, śmigło i powidło, a nawet... chłop z babą!

Kochana alessandro: u nas to to u nas 8)
Zapraszamy na Górny Ślónsk :D
Przyjedź dziołcha do nos to Ci domy gyszynk :ok:

A poważnie:

koszty poczty poszły w górę: taka przesyłka w najtańszej opcji kosztuje 7,50 zł.
Wchodzisz w to?
Obrazek

Kamakolo

Post » Sob lut 08, 2014 20:43 Re: Mydło, śmigło i powidło, a nawet... chłop z babą!

Zapraszamy,mry,mry :1luvu:
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

[poprzednia][następna]