a co

Moderator: Moderatorzy
Zosik pisze:No nie!
Cały dzień mnie nie było, a tu się nic nie dzieje?!![]()
Taką piękną inicjatywę można za kilka złotych wesprzeć, a Wy nic?!
Bić mam, czy co?!
zytta pisze:dzień dobry![]()
piękny bazar
poproszę zeszłoroczne ognisko - zimno okrutnie to się troszkę ogrzeję (bo rozumiem, że funkcja grzania jeszcze działa?), a jakby tam jeszcze jakiś kartofelek w popiele został nienadgryzany to daję za całość 5 zł, chyba że jest jeszcze ciepły to nawet 10 zł
mavi pisze:zytta pisze:dzień dobry![]()
piękny bazar
poproszę zeszłoroczne ognisko - zimno okrutnie to się troszkę ogrzeję (bo rozumiem, że funkcja grzania jeszcze działa?), a jakby tam jeszcze jakiś kartofelek w popiele został nienadgryzany to daję za całość 5 zł, chyba że jest jeszcze ciepły to nawet 10 złZ tego, co słyszałam, to tam został jakiś kartofel i podobno niedawno był jeszcze całkiem ciepły.
zytta pisze:mavi pisze:zytta pisze:dzień dobry![]()
piękny bazar
poproszę zeszłoroczne ognisko - zimno okrutnie to się troszkę ogrzeję (bo rozumiem, że funkcja grzania jeszcze działa?), a jakby tam jeszcze jakiś kartofelek w popiele został nienadgryzany to daję za całość 5 zł, chyba że jest jeszcze ciepły to nawet 10 złZ tego, co słyszałam, to tam został jakiś kartofel i podobno niedawno był jeszcze całkiem ciepły.
![]()
daję 13 zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 334 gości