Świąteczna galeria ślepaczków- KONIEC, dziękujemy

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro gru 18, 2013 13:09 Re: Świąteczna galeria ślepaczków- KONIEC, dziękujemy

Do molerowej aniołek pofrunął, czekam na adres hellfire.

I koleżanka alessandra proszona jest o podanie danych do wysyłki. :twisted:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro gru 18, 2013 13:17 Re: Świąteczna galeria ślepaczków- KONIEC, dziękujemy

Petka pisze:Do molerowej aniołek pofrunął, czekam na adres hellfire.

ja też 8O a za co?
aaa już wiem :oops: Kasiu, przekaż przy okazji Joasi, co jakiś czas wymieniamy się paczkami, zatem pójdzie jednymi kosztami, zdaje sie,że nawet dzisiaj do mnie coś wysyła, szkoda podwójnie płacić, a jesli juz poszło, to na pw podsyłam, dziekuję

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt gru 20, 2013 14:59 Re: Świąteczna galeria ślepaczków- KONIEC, dziękujemy

Aniołek doleciał na tych swoich malutkich skrzydełkach. Biedronka mu pomagała 8O
Dziękujemy :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt gru 20, 2013 15:57 Re: Świąteczna galeria ślepaczków- KONIEC, dziękujemy

morelowa pisze:Aniołek doleciał na tych swoich malutkich skrzydełkach. Biedronka mu pomagała 8O
Dziękujemy :D

a cóż to za zdziwienie- biedronki w zimie nie widziałaś ? :lol:

do mnie toże doleciało co miało i nadto-dziekuję :D

alessandra

Post » Pt gru 20, 2013 21:59 Re: Świąteczna galeria ślepaczków- KONIEC, dziękujemy

Petka pisze:Do molerowej aniołek pofrunął, czekam na adres hellfire.

Melduje, że i adres i przelew poszedł :)

hellfire

Od: Nie sie 18, 2013 7:58

Post » Sob gru 21, 2013 7:50 Re: Świąteczna galeria ślepaczków- KONIEC, dziękujemy

Paczka do hellfire wczoraj poleciała.
:lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob gru 21, 2013 15:59 Re: Świąteczna galeria ślepaczków- KONIEC, dziękujemy

bedzie but na zime ;)

hellfire

Post » Sob gru 21, 2013 17:16 Re: Świąteczna galeria ślepaczków- KONIEC, dziękujemy

hellfire pisze:bedzie but na zime ;)

dobrze,że na razie zima lekka, al ejak będziesz do nas zaglądać w przyszłym roku już bedziesz miała dwa :mrgreen:
dziekujemy

alessandra

Post » Pon gru 23, 2013 17:22 Re: Świąteczna galeria ślepaczków- KONIEC, dziękujemy

wszystko dotarlo, bardzo dziekuje!! :) skarpetka pasuje idealnie na kota sztuk raz ;). jeszcze z 3 bym potrzebowała, bo na razie jest duza kolejka do chowania sie ;)

hellfire

[poprzednia]