Srebro i kolory-piękne zawieszki na łańcuszkach! KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lis 17, 2013 21:08 Re: Srebro i kolorwe kamienie-piękne zawieszki na łańcuszkac

to ja jeszcze zacznę nr6 za wywoławczą :D
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Nie lis 17, 2013 21:21 Re: Srebro i kolorwe kamienie-piękne zawieszki na łańcuszkac

tylko ile ta wywoławcza wynosi ?

daję - wywoł. + 1 zł
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Pon lis 18, 2013 20:45 Re: Srebro i kolorwe kamienie-piękne zawieszki na łańcuszkac

musia pisze:nr.

3 - 13 zł
4 -11 zł
5 - 13 zł
8 - 21 zł
9 - 16 zł

Musiu, niestety Twoje oferty padły dokładnie o 21:00:01 więc już po czasie licytacji nr 3,4,5,8 ale na nr 9 się załapałaś.

W takich momentach wolałabym nie mieć sekundnika przy postach ale mam a trzeba być fair wobec wszystkich :)

cytryna pisze:nr 4 12zł

Cytrynko, zieleń w kokardzie jest już Twoja i to za wywoławczą :)

musia pisze:tylko ile ta wywoławcza wynosi ?

daję - wywoł. + 1 zł

Musiu, wywoławcza to 10zł, który numerek masz na myśli? Błękitną szóstkę czy brzoskwiniową koniczynkę nr 2?

W 1szym poście podsumowałam stan licytacji, sprawdźcie proszę czy zgadzacie się z moim widzeniem sprawy :D

Jeszcze 15 minut macie by zawalczyć o Brązową Kroplę nr 7 i Morskie Fale nr 9.

Zapraszam!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon lis 18, 2013 21:06 Re: Srebro i kolorwe kamienie-piękne zawieszki na łańcuszkac

oczywiście tę 6 - fantazję

Czyli jak dobrze poszło mam 2 wisiorki F - 6 i 9 - Fale
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Post » Pon lis 18, 2013 21:21 Re: Srebro i kolorwe kamienie-piękne zawieszki na łańcuszkac

musia pisze:oczywiście tę 6 - fantazję

Czyli jak dobrze poszło mam 2 wisiorki F - 6 i 9 - Fale

Jak na razie na pewno Fale są Twoje, Błękitna Fantazja licytuje się do piątku :)
Obrazek

Boo

Post » Pt lis 22, 2013 11:21 Re: Srebro i kolorwe kamienie-piękne zawieszki na łańcuszkac

Jeszcze tylko dziś, do 22.00 jest szansa na błękitną zawieszkę :D
Obrazek

Boo

Post » Pt lis 22, 2013 11:36 Re: Srebro i kolorwe kamienie-piękne zawieszki na łańcuszkac

20zł za nr6 8)
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Pt lis 22, 2013 20:59 Re: Srebro i kolorwe kamienie-piękne zawieszki na łańcuszkac

nr.6 - 21 zł

musia

Post » Pt lis 22, 2013 23:15 Re: Srebro i kolorwe kamienie-piękne zawieszki na łańcuszkac

Takie piękne rzeczy przegapiłam :evil:

Poproszę pozostała samotną koniczynkę za wywoławczą :mrgreen:
Hodowla Kotów Norweskich Leśnych - Demon Lasu*PL
ObrazekObrazek

Wadera

Od: Śro sty 21, 2004 16:08

Post » Nie lis 24, 2013 17:04 Re: Srebro i kolorwe kamienie-piękne zawieszki na łańcuszkac

Wadera pisze:Takie piękne rzeczy przegapiłam :evil:

Poproszę pozostała samotną koniczynkę za wywoławczą :mrgreen:

Bardzo dziękuję! Przyznam, że bardzo było mi smutno z powodu koniczynki, nikt jej nie chciał. Ale teraz już na pewno będzie miała nowy domek :D
Obrazek

Boo

Post » Pon lis 25, 2013 22:17 Re: Srebro i kolorwe kamienie-piękne zawieszki na łańcuszkac

Poproszę nr 2 - zawieszkę koniczynkę za Kup teraz

kathreen1979

Od: Sob lis 03, 2012 17:10

Post » Śro lis 27, 2013 9:36 Re: Srebro i kolorwe kamienie-piękne zawieszki na łańcuszkac

kathreen1979 pisze:Poproszę nr 2 - zawieszkę koniczynkę za Kup teraz

Baaaardzo dziękuję! Tym sposobem bazarek uważam za zakończony.

Serdecznie wszystkim dziękuję za udział, piękną licytację a przede wszystkim za pomoc opolskim kotom. Tak, jak pisałam Wam w PW zysk z tego bazarku został spożytkowany na spłatę długu u wetki za zakup 3 opakowań FermActive i dużego (3 największe, psie pipety) Advocate dla kotów z opolskiego schroniska oraz na spłatę części kosztów leczenia mojego tymczasowego Florka Malutkiego. Niestety Florek pochłania mnóstwo kasy ponieważ katar koci nie odpuszcza oczkom Florka :( Wiec jeździmy na kolejne wizyty, kupujemy kolejne maści, żele, krople do oczu.

W weekend pojawi się bazarek z pierścionkami i kolczykami a mnie udało się zanabyć kolejne fanty, póki co dwie bransoletki i dwie kocie zawieszki :) Mam nadzieję, że nadal będziecie ze mną i opolskimi kotami :D

A ha, wszystkie fanty zostały wczoraj oddane w ręce poczty-polskiej. Mam nadzieję, że szybko do Was dotrą. Będę bardzo wdzięczna za informację o dotarciu kopertek!
Obrazek

Boo

Post » Czw lis 28, 2013 13:22 Re: Srebro i kolory-piękne zawieszki na łańcuszkach! KONIEC

Dzięki. Obie zawieszki doszły.

Na pewno wymienię łańcuszki. Jeden zaraz po odwinięciu został mi w rękach w 2 częściach. Jest zbyt delikatny. 2 nawet nie próbowałam już zakładać.

Uczciwie - morskie fale piękniejsze niż te "F"

Jak dopasuję łańcuszek - założę na święta

musia

Post » Czw lis 28, 2013 13:30 Re: Srebro i kolory-piękne zawieszki na łańcuszkach! KONIEC

musia pisze:Dzięki. Obie zawieszki doszły.

Na pewno wymienię łańcuszki. Jeden zaraz po odwinięciu został mi w rękach w 2 częściach. Jest zbyt delikatny. 2 nawet nie próbowałam już zakładać.

Uczciwie - morskie fale piękniejsze niż te "F"

Jak dopasuję łańcuszek - założę na święta

Bardzo mi przykro :(

Ale też bardzo się dziwię, noszę od ponad roku kilka identycznych kompletów, razem kupowanych, od tego samego człowieka.
Nic, nigdy z żadnym się nie stało. Do zdjęć wszystkie wyciągałam, zapinałam bo przeważnie przychodzą rozpięte. Ogromnie mi przykro :( W każdej chwili mogę zwrócić pieniądze.
Obrazek

Boo

Post » Czw lis 28, 2013 14:06 Re: Srebro i kolory-piękne zawieszki na łańcuszkach! KONIEC

Skądże...zostają
=============================
Pozpinałam zerwany łańcuszek z całym. Posplatałam i tymczasem mam...bransoletkę z 2 wisiorkami

W linkach fotki

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c7a ... 0348d.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7b ... 57283.html

musia

[poprzednia][następna]