[KONIEC] KsięgoMania

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob wrz 28, 2013 21:25 Re: KsięgoMania - dla wrokotków

jessi74 pisze:bo była zajęta akwizycją :ryk:

ten bazarek jest dla kotków u Figaro52, jutro podam Wam numer konta Halinki, na pw :ok:

To mi tez podajcie konto, to wplace za zakladke :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Nie wrz 29, 2013 9:39 Re: KsięgoMania - Pieskie życie, Mikołajek, Eragon ...

[quote="Pako"]KsięgoMania czyli… księgarnia u Mańci :smiech3:

Obrazek

Moja kochana Mańcia paczy, a tu nikt nie kupuje - wrokotki będą głodne :cry:
Pako

Post » Czw paź 03, 2013 13:47 Re: KsięgoMania - Pieskie życie, Mikołajek, Eragon ...

Nie poddajemy się, zachęcamy do zakupów :)
Pako

Post » Czw paź 03, 2013 18:42 Re: KsięgoMania - Pieskie życie, Mikołajek, Eragon ...

Z Mańcią zapraszamy
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw paź 03, 2013 22:31 Re: KsięgoMania - Pieskie życie, Mikołajek, Eragon ...

Ciocie, kupujcie, bo Mańcia popadnie w jesienna depresje z taka minką.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob paź 05, 2013 17:46 Re: KsięgoMania - Pieskie życie, Mikołajek, Eragon ...

Mikołajek nikt nie chce. To kultowe książki do czytania całą rodziną. Przy najmniej u nas tak było. Polecam bardzo gorąco.

PS. Moje córki w sowich domach już mają cała serię Mikołajka, u nas też stoi dumnie na półce i jak mamy złe nastroje to po nie sięgamy. Poprawa humoru gwarantowana!

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Sob paź 05, 2013 18:47 Re: KsięgoMania - Pieskie życie, Mikołajek, Eragon ...

Hannah12 pisze:Mikołajek nikt nie chce. To kultowe książki do czytania całą rodziną. Przy najmniej u nas tak było. Polecam bardzo gorąco.

PS. Moje córki w sowich domach już mają cała serię Mikołajka, u nas też stoi dumnie na półce i jak mamy złe nastroje to po nie sięgamy. Poprawa humoru gwarantowana!

dziękujemy za reklamę :1luvu:
Pako

Post » Nie paź 06, 2013 8:59 Re: KsięgoMania - Pieskie życie, Mikołajek, Eragon ...

Mańciu, może ktoś coś kupi w niedzielę, jak myślisz, kiciu?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie paź 06, 2013 12:31 Re: KsięgoMania - Pieskie życie, Mikołajek, Eragon ...

MalgWroclaw pisze:Mańciu, może ktoś coś kupi w niedzielę, jak myślisz, kiciu?

Myślę Ciociu, że dzisiaj to na pewno :
)
Pako

Post » Nie paź 06, 2013 16:47 Re: KsięgoMania - Pieskie życie, Mikołajek, Eragon ...

Pako pisze:

)

No jak tu Mańcie ulubienicę - wyjca samochodowego w drodze do weta- zawieźć. tego się kotu nie robi. Nr 1 startuję - Pieskie życie...
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon paź 07, 2013 7:21 Re: KsięgoMania - Pieskie życie, Mikołajek, Eragon ...

Thorkatt pisze:
Pako pisze:

)

No jak tu Mańcie ulubienicę - wyjca samochodowego w drodze do weta- zawieźć. tego się kotu nie robi. Nr 1 startuję - Pieskie życie...

:dance: :dance2:
Pako

Post » Wto paź 08, 2013 13:47 Re: KsięgoMania - Pieskie życie, Mikołajek, Eragon ...

Pako pisze:
Thorkatt pisze:
Pako pisze:

)

Pieskie życie licytujemy do 11. października do godz. 17.47 :ok:
Pako

Post » Śro paź 09, 2013 8:58 Re: KsięgoMania - Pieskie życie, Mikołajek, Eragon ...

My też reklamujemy Mikołajka :ok:
Moja wnusia zaczytywała się nim już w przedszkolu :1luvu:

Bozena54

Od: Pon lip 10, 2006 16:17

Post » Pt paź 11, 2013 7:23 Re: KsięgoMania - Pieskie życie, Mikołajek, Eragon ...

Mańcia się nie poddaje, wciąż wierzy, że znajdzie się ktoś, kto jeszcze nie czytał tych pięknych książek :)

Ale, żeby ułatwić Wam decyzję ogłasza - promocja - z okazji zbliżającego się Dnia Edukacji Narodowej - obniżka 20%
Pako

Post » Sob paź 12, 2013 17:49 Re: KsięgoMania - Pieskie życie, Mikołajek, Eragon ...

Pako pisze:
Pako pisze:
Thorkatt pisze:
Pako pisze:

)

Pieskie życie licytujemy do 11. października do godz. 17.47 :ok:

A to książeczka juz moja :kotek:

Ciocie, są jeszcze inne świetne pozycje, a Dzien Nauczyciela nie trwa wiecznie.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

[poprzednia][następna]