jessi74 pisze:bo była zajęta akwizycją![]()
ten bazarek jest dla kotków u Figaro52, jutro podam Wam numer konta Halinki, na pw
To mi tez podajcie konto, to wplace za zakladke

Moderator: Moderatorzy
jessi74 pisze:bo była zajęta akwizycją![]()
ten bazarek jest dla kotków u Figaro52, jutro podam Wam numer konta Halinki, na pw
Hannah12 pisze:Mikołajek nikt nie chce. To kultowe książki do czytania całą rodziną. Przy najmniej u nas tak było. Polecam bardzo gorąco.
PS. Moje córki w sowich domach już mają cała serię Mikołajka, u nas też stoi dumnie na półce i jak mamy złe nastroje to po nie sięgamy. Poprawa humoru gwarantowana!
MalgWroclaw pisze:Mańciu, może ktoś coś kupi w niedzielę, jak myślisz, kiciu?
Pako pisze:MalgWroclaw pisze:Mańciu, może ktoś coś kupi w niedzielę, jak myślisz, kiciu?
Myślę Ciociu, że dzisiaj to na pewno :)
Thorkatt pisze:Pako pisze:MalgWroclaw pisze:Mańciu, może ktoś coś kupi w niedzielę, jak myślisz, kiciu?
No jak tu Mańcie ulubienicę - wyjca samochodowego w drodze do weta- zawieźć. tego się kotu nie robi. Nr 1 startuję - Pieskie życie...
Pako pisze:Thorkatt pisze:Pako pisze:MalgWroclaw pisze:Mańciu, może ktoś coś kupi w niedzielę, jak myślisz, kiciu?
No jak tu Mańcie ulubienicę - wyjca samochodowego w drodze do weta- zawieźć. tego się kotu nie robi. Nr 1 startuję - Pieskie życie...
![]()
Pako pisze:Pako pisze:Thorkatt pisze:Pako pisze:MalgWroclaw pisze:Mańciu, może ktoś coś kupi w niedzielę, jak myślisz, kiciu?
![]()
Pieskie życie licytujemy do 11. października do godz. 17.47
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości