dilah pisze:Mam nieśmiałe pytanie![]()
A czy udałoby Ci się zrobić mitenki dla dziewczynki siedmioletniej i w takim samym kolorze małą chustę?
Tak.

Moderator: Moderatorzy
dilah pisze:Mam nieśmiałe pytanie![]()
A czy udałoby Ci się zrobić mitenki dla dziewczynki siedmioletniej i w takim samym kolorze małą chustę?
WIRGINIA pisze:Ależ cuda!Jesteś artystka.Proszę nr.1i nr4.Szkoda,że do kociejczapy nie ma takiego szala jak w nr 1,a może wydzierg asz? Pozdrawiam.O! Ją chce czarnego kota w komplecie! A nr.4 cały komplet.
welina pisze:Sroka7,moś,WIRGINIA,dilah przelewy dotarły- dzięki za pomoc
dilah pisze:welina pisze:Sroka7,moś,WIRGINIA,dilah przelewy dotarły- dzięki za pomoc
To ja dziękuję, za te piękności, choć na żywo jeszcze nie widziałam i już niecierpliwie czekam podobnie jak Natalka hehehe
welina pisze:dilah pisze:welina pisze:Sroka7,moś,WIRGINIA,dilah przelewy dotarły- dzięki za pomoc
To ja dziękuję, za te piękności, choć na żywo jeszcze nie widziałam i już niecierpliwie czekam podobnie jak Natalka hehehe
dilah hehehe może do Świąt zrobię to zależy kiedy przyślesz wymiary Natalki
Koniec bazarku !!! Dziękuję wszystkim za pomoc .Uzbierałam z bazarku 323 zł.Na razie koty nie pójdą na dietę
Następny bazarek wkrótce.Teraz zapraszam na Pchli targ do oglądania moich wypocin,link w podpisie.
Jeszcze raz wielkie dzięki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości