WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"WYNIKI STR. 21

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lip 02, 2013 20:54 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

O,może i my weżmiemy udział ?
Tylko Mysich łapek tyle natrzaskałam,ze o kulde 8O będzie problem z wybraniem 8O
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lip 02, 2013 22:27 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

Aaaśka pisze:Nie wiem, czy mam takie zdjęcia, ale na wszelki wypadek zaznaczę. :)

I mam pytanie - wiem, że zdjęć konkursowych nie wolno w żaden sposób przerabiać i fotoszopować, ale czy można po prostu dociąć? Tak, żeby było np. mniej ludzia a więcej kota na pierwszym planie?

z przerabianiem fot chodzilo o to by nie dolaczac sztucznych elementow pod dana kategorie, jak np byla edycja bozonarodzeniowa-zeby nie bylo dorabianych w programach fotoszopowych elementow zaliczajacych zdjecie do tej kategorii. No ale w przypadku kocich jezyczkow czy lapek chyba sie nie da tak :D Kadrowanie fotki to w zasadzie nie jest przerobka, wiec moze byc :)
Jesli jest jakas fota kota z Duzym, a ow Duzy nie chce swojej twarzy ujawniac na forum-mozna ja zapikselkowac-to tez nie jest przerobka, wiec jest dozwolone :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lip 03, 2013 6:22 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

Przeszukuję swoje albumy :twisted: :kotek:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Śro lip 03, 2013 7:55 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

mru :mrgreen:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Śro lip 03, 2013 8:56 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

Witamy mrauknięciem. :kotek: :kotek: :kotek: :)

Pytania do Organizujacych bazarek.
1.Czy konkursowe zdjęcia (linki) muszą być wysłane jednorazowo? Czy też można dosyłać je na bieżąco i sukcesywnie dodawać do albumu kandydata? Termin przyjmowania materiałów jest dość długi i pozwalałby na dorobienie nowości.
Regulamin tego nie precyzuje.
2.Czy na stronie regulaminu, w miejscu mówiacym o nagrodach, po słowach "Dla tych z ostatniego miejsca, którzy "przespali"..." - czegoś nie brakuje?
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Śro lip 03, 2013 9:10 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

Villentretenmerth pisze:Witamy mrauknięciem. :kotek: :kotek: :kotek: :)

Pytania do Organizujacych bazarek.
1.Czy konkursowe zdjęcia (linki) muszą być wysłane jednorazowo? Czy też można dosyłać je na bieżąco i sukcesywnie dodawać do albumu kandydata? Termin przyjmowania materiałów jest dość długi i pozwalałby na dorobienie nowości.
Regulamin tego nie precyzuje.
2.Czy na stronie regulaminu, w miejscu mówiacym o nagrodach, po słowach "Dla tych z ostatniego miejsca, którzy "przespali"..." - czegoś nie brakuje?

Ad.1 nie ma tego sprecyzowanego w regulaminie - fakt, ale wolałabym dostać wszystkie fotki w jednym pakiecie.
W następnym konkursie dodam to w regulaminie :wink:

Ad.2 brakuje, ale wpiszę dopiero wtedy, jak będę miała komplet sponsorów :wink:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Śro lip 03, 2013 10:57 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

W tym miesiącu nie mam co zaoferować jako nagrody ale zgłaszam się do komisji liczącej głosy. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro lip 03, 2013 11:00 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

W związku z tym , ze Katja bardzo chciała coś wygrać i pomóc innym kotkom doślemy zdjęcia

mam pytanko jeśli bym chciała dodać innego kota do konkursu to czy muszę dodać razem z Katja czy oddzielnie? również bd kotka :D
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Śro lip 03, 2013 11:03 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

milena 88 tak jak było w poprzednich konkursach na fotce może być wiele kotków ale tylko jedno z nich zgłaszasz do konkursu.Jeśli chcesz wystawić innego kotka niż Katja to musisz zgłosić go jako drugiego kandydata/kandydatkę.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lip 03, 2013 11:36 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

tak wiem ale czy musi być to ta sama wiadomość zgłaszająca [dwa koty, dwa kandydaci w jednej wiadomości] pytam bo coś doczytałam szybko w/w ...
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Śro lip 03, 2013 11:38 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

milena88 pisze:tak wiem ale czy musi być to ta sama wiadomość zgłaszająca [dwa koty, dwa kandydaci w jednej wiadomości] pytam bo coś doczytałam szybko w/w ...

Możesz w jednej wiadomości zgłaszać kilku kandydatów. Ja tak zgłaszam Polę i Zuzię.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lip 03, 2013 11:45 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

Ewa L. pisze:milena 88 tak jak było w poprzednich konkursach na fotce może być wiele kotków ale tylko jedno z nich zgłaszasz do konkursu.Jeśli chcesz wystawić innego kotka niż Katja to musisz zgłosić go jako drugiego kandydata/kandydatkę.

Nie, żebym się czepiał, ale na zapytanie w PW otrzymałem od KITA-RZESZÓW odpowiedź, że "startować w konkursie może tylko jeden kocio" z (jak to określiłem) "stadka" - czyli jak rozumiem z domu, od jednego opiekuna.
Zatem czy mogę zaprezentować więcej kotów? Oddzielnie kandydujących? Czy chodzi tylko o to aby z obecnych na zdjęciu wskazać jednego?
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Śro lip 03, 2013 11:47 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

Villentretenmerth pisze:
Ewa L. pisze:milena 88 tak jak było w poprzednich konkursach na fotce może być wiele kotków ale tylko jedno z nich zgłaszasz do konkursu.Jeśli chcesz wystawić innego kotka niż Katja to musisz zgłosić go jako drugiego kandydata/kandydatkę.

Nie, żebym się czepiał, ale na zapytanie w PW otrzymałem od KITA-RZESZÓW odpowiedź, że "startować w konkursie może tylko jeden kocio" z (jak to określiłem) "stadka" - czyli jak rozumiem z domu, od jednego opiekuna.
Zatem czy mogę zaprezentować więcej kotów? Oddzielnie kandydujących? Czy chodzi tylko o to aby z obecnych na zdjęciu wskazać jednego?

Villenie, na moją odpowiedzialność (i pewność zarazem) zaświadczam Ci, że startować z jednego domu mogą nawet wszystkie koty, tyle tylko, że należy je zgłosić osobno - uiścić oddzielną opłatę za każde zdjęcie. jeśli dwa razy zgłaszasz to samo zdjęcie z dwoma kotami, to płacisz za nie dwa razy, ponieważ są to dwa oddzielne zgłoszenia.
kotów z jednego domu co i rusz jest mnóstwo, sama zgłaszałam dwa. :)
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Śro lip 03, 2013 11:51 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

Dokładnie - jeśli na zdjęciu są dwa koty tylko jednego wyznaczasz jako kandydata.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro lip 03, 2013 11:52 Re: WYBORY MISS I MISTER LIPIEC 2013 "KOCIE ŁAPCI"

Ok. Teraz mam jasność. :)
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

[poprzednia][następna]