Tylko Mysich łapek tyle natrzaskałam,ze o kulde

Moderator: Moderatorzy
Aaaśka pisze:Nie wiem, czy mam takie zdjęcia, ale na wszelki wypadek zaznaczę.![]()
I mam pytanie - wiem, że zdjęć konkursowych nie wolno w żaden sposób przerabiać i fotoszopować, ale czy można po prostu dociąć? Tak, żeby było np. mniej ludzia a więcej kota na pierwszym planie?
Villentretenmerth pisze:Witamy mrauknięciem.![]()
![]()
![]()
![]()
Pytania do Organizujacych bazarek.
1.Czy konkursowe zdjęcia (linki) muszą być wysłane jednorazowo? Czy też można dosyłać je na bieżąco i sukcesywnie dodawać do albumu kandydata? Termin przyjmowania materiałów jest dość długi i pozwalałby na dorobienie nowości.
Regulamin tego nie precyzuje.
2.Czy na stronie regulaminu, w miejscu mówiacym o nagrodach, po słowach "Dla tych z ostatniego miejsca, którzy "przespali"..." - czegoś nie brakuje?
milena88 pisze:tak wiem ale czy musi być to ta sama wiadomość zgłaszająca [dwa koty, dwa kandydaci w jednej wiadomości] pytam bo coś doczytałam szybko w/w ...
Ewa L. pisze:milena 88 tak jak było w poprzednich konkursach na fotce może być wiele kotków ale tylko jedno z nich zgłaszasz do konkursu.Jeśli chcesz wystawić innego kotka niż Katja to musisz zgłosić go jako drugiego kandydata/kandydatkę.
Villentretenmerth pisze:Ewa L. pisze:milena 88 tak jak było w poprzednich konkursach na fotce może być wiele kotków ale tylko jedno z nich zgłaszasz do konkursu.Jeśli chcesz wystawić innego kotka niż Katja to musisz zgłosić go jako drugiego kandydata/kandydatkę.
Nie, żebym się czepiał, ale na zapytanie w PW otrzymałem od KITA-RZESZÓW odpowiedź, że "startować w konkursie może tylko jeden kocio" z (jak to określiłem) "stadka" - czyli jak rozumiem z domu, od jednego opiekuna.
Zatem czy mogę zaprezentować więcej kotów? Oddzielnie kandydujących? Czy chodzi tylko o to aby z obecnych na zdjęciu wskazać jednego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 11 gości