Moderator: Moderatorzy
Myszolandia pisze:Maupa jak patrzę na Twoje bazarki ,to wymiękam,niesamowita jezdeś![]()
Z takimi Naczelnymi Bazarkowymi,to te bazarki jeszcze będziemy mieli przez hoho ,kope lat
Ewa L. pisze:Już wysłałam zdjęcia kocich języczków![]()
Kita - jeśli nadal jesteś zainteresowana zestawami kosmetyków jako nagród w konkursie to zgłaszam się jako sponsor.
Oczywiście zgłaszam się też do komisji liczącej
isabell36 pisze:ja tradycyjnie do sponsoringu i komisji liczącej
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:czy to muszą być pojedyncze kotki, czy może być koci duecik?
ja dopiero pierwszy raz
Mogą być zdjęcia dwóch i więcej kotków ale tylko jeden z nich może startować w konkursie
Kociara82 pisze:tytul przeslodki-kojarzy mi sie z ukochana bombonierka z dziecinstwai cos czuje, zw przy tej edycji odlece calkowicie
KITA - RZESZÓW pisze:Kociara82 pisze:tytul przeslodki-kojarzy mi sie z ukochana bombonierka z dziecinstwai cos czuje, zw przy tej edycji odlece calkowicie
Ja wybierałam tematykę to tak czułam, że wielu osobom przypomni się bombonierka
Dla Wszystkich:
animalon pisze:... witam się gorąco z takim przesłodkim bazarkiemmam jedno pytanko, czy mogę wystawić zdjęcie " z języczkiem" należącym do Ptysia, który już wygrał w konkursie chyba w 2011?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 134 gości