Mam ciekawą propozycję

Jeśli macie jutro (niedziela) czas i ochotę na mini sesję w plenerze, to zapraszam

Tak więc gorąco ZAPRASZAM! Mam nadzieję, że uda mi się zebrać grupkę chętnych. Ewentualnie można się będzie zdecydować Last minute

Moderator: Moderatorzy
alahari pisze:Dziękuje![]()
Mam ciekawą propozycję
Jeśli macie jutro (niedziela) czas i ochotę na mini sesję w plenerze, to zapraszamMożemy się spotkać np. w Łazienkach (preferowane) lub na Starówce. Jedno z tych miejsc ustalę na pewniaka. Byłabym tam w jakimś zakresie godzinowym i mogłabym po kolei zrobić mini sesje kilku forumowiczkom (albo ich dzieciom), przy okazji miłego spaceru
Będzie tanio!
Tylko musimy się konkretnie umówić, aby była jakaś kolejność i kolejne modelki nie czekały na sesję
Może być całkiem zabawnie, miło, a przy okazji powstanie dużo ładnych zdjęć (oczywiście beda retuszowane itd.), a Frodziowy fundusz dostanie jakiś zastrzyk. Niestety koszty sa okropne, teraz doszła jeszcze potrzeba stosowania leku antywymiotnego, aby poprawić Frodowi komfort życia z sonda
![]()
Tak więc gorąco ZAPRASZAM! Mam nadzieję, że uda mi się zebrać grupkę chętnych. Ewentualnie można się będzie zdecydować Last minuteSzczegóły tego podam później, a cenę i resztę informacji przekaże na maila konkretnym zainteresowanym
alahari pisze: Szczegóły, cenę i resztę informacji przekaże na maila konkretnym zainteresowanymEdit: podaje nr tel, pod którym mnie mogą złapać zainteresowani sesją: 603 128 330.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości