Obróżka dziś doszła, ale... Prosiłam o złotą, otwieram kopertę, a tam czarna... No trudno. Już w odsyłanie się nie będę bawić, mojej kici i tak w niej ładnie
Czajniczek krąży wokół Słońca po eliptycznej orbicie, lecz jest za mały do wykrycia przez nawet najlepsze teleskopy. W związku z tą jego właściwością nie można dowieść jego nieistnienia. (...)
o nie bardzo przepraszam jeśli chcesz to doślę złotą w gratisie, za dużo mam na głowie, nie wiem jak to pomyliłam
dobra na razie wstrzymuję bazarek do 15lipca, muszę ogarnąć się z obroną ........................... edit: ale jak czarną ? czarna jest w domu podeślij zdjęcie, zmieniła kolor?
złota jest czarna tylko od wewnątrz
.................................
różowa wysłana wczoraj. ................................. pieniążki przekazane do fundacji
Przepraszam, jest złota, zobaczyłam dopiero jak kota w nią ubrałam
Czajniczek krąży wokół Słońca po eliptycznej orbicie, lecz jest za mały do wykrycia przez nawet najlepsze teleskopy. W związku z tą jego właściwością nie można dowieść jego nieistnienia. (...)
Niestety uparcie na mnie patrzyła, i tylko takie zdjęcie udało mi się zrobić
Marcelibu pisze:Chciałam zapytać: czy torebka czarna z tym "starodawnym" zamknięciem, jest faktycznie z lat 70-tych, czy tylko stylizowana, a z czasów obecnych?
Czy ta torebka jest jeszcze aktualna?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.