Moderator: Moderatorzy
cytryna pisze:nr 7 obie zawieszki start i nr 9 takoż obie start
edit:
no dobra, nr 8 też start
zuzlikowa pisze:zuzlikowa pisze:marysienka pisze:
Nr 54 - w jakim stanie (nowe, uzywane), kolor?
Dziekuje
53, to wiekowa już serweta- na pewno zrobiona przez babcię lub jej mamę... z białych( i jest biała) nici przypominających nieco kordonek średniej grubości... z lekkim połyskiem perłowym... z jednej strony ma malutkie brązowe plamki, niewidoczne z drugiej strony serwetki...
Jeśli jesteś nią zainteresowana... mogę spróbować jutro zrobić zdjęcia dodatkowe...
No i masz: gdzie się człowiek spieszy, to... niedoczyta... opsałam Ci 53, a Ty pytałaś o 54... już opisuję i 54!
54_ to takze serweta z babcinej komody_ wiekowa_ zrobiona z 2 połaczonych cieniutkich białych nici bawełnianych... nie zauważyłam żadnych "ubytków" ...
marysienka pisze:zuzlikowa pisze:zuzlikowa pisze:marysienka pisze:
Nr 54 - w jakim stanie (nowe, uzywane), kolor?
Dziekuje
53, to wiekowa już serweta- na pewno zrobiona przez babcię lub jej mamę... z białych( i jest biała) nici przypominających nieco kordonek średniej grubości... z lekkim połyskiem perłowym... z jednej strony ma malutkie brązowe plamki, niewidoczne z drugiej strony serwetki...
Jeśli jesteś nią zainteresowana... mogę spróbować jutro zrobić zdjęcia dodatkowe...
No i masz: gdzie się człowiek spieszy, to... niedoczyta... opsałam Ci 53, a Ty pytałaś o 54... już opisuję i 54!
54_ to takze serweta z babcinej komody_ wiekowa_ zrobiona z 2 połaczonych cieniutkich białych nici bawełnianych... nie zauważyłam żadnych "ubytków" ...
Jak zobaczylam opis 53 to tez zaczelam sprawdzac o co ja sie pytam, a moze opis byl - teraz jest ale czy byl to nie wiem![]()
Jezeli bez "ubytkow" to poprosze 54 za wywolawcza
zuzlikowa pisze:... i pokazujemy się ponownie, ponownie słonecznie zapraszając
zuzlikowa pisze:1)_ Klonowy listek... pozłacany... maluteńki wisiorek...NOWY
cena wywoławcza 6zł
zuzlikowa pisze:
2)_ Perełki z dzwoneczkiem... bransoletki z przedłużką... szt 2... NOWE
cena wywoławcza 8zł
1_
2_
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości