Uprzejmie donoszę... nowe koszyczki

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lut 20, 2013 19:01 Re: KONIEC koszyczki - pojemniczki

Ok, dziewczyny, macie jak w banku, nikt tak nie zmotywuje jak zadowolony nabywca :kotek:
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Śro lut 20, 2013 19:02 Re: KONIEC koszyczki - pojemniczki

Bumiś pisze:Nie zaiwaniaj, doszyję coś nowego, może wielkanocnego i otworzę znów :ok:

obrączki na serwetki może?

i zaprosiłam resztę rodziny. młodszy brat (!) zażyczył sobie kraciasty dżins. da się dorobić na zamówienie podobny? :mrgreen:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Śro lut 20, 2013 19:08 Re: KONIEC koszyczki - pojemniczki

Maupa pisze:obrączki na serwetki może?

może, może...
Maupa pisze:i zaprosiłam resztę rodziny. młodszy brat (!) zażyczył sobie kraciasty dżins. da się dorobić na zamówienie podobny? :mrgreen:

Kraciasty dżins dla brata da się dorobić, oczywiście.
Obrazek

Bumiś

Post » Nie mar 24, 2013 17:09 Re: KONIEC koszyczki - pojemniczki

Dodałam trzy nowe koszyczki z fizeliną. Miało być dużo więcej, ale firma, w której zamówiłam nowe tkaniny w wiosenne i wielkanocne wzory okazała się najgorsza z jaką dotychczas miałam do czynienia. Do tej pory nie dostałam przesyłki, mam nadzieję, że chociaż odzyskam pieniądze./tkaniny.net - stanowczo nie polecam/
Więc z tego co miałam zrobiłam tylko trzy nowe, poza tym cienko z czasem. W każdym razie zapraszam.
Obrazek

Bumiś

[poprzednia]