to będzie dla Hani

Moderator: Moderatorzy
Kropeczka13 pisze:Nr. 2 tygrysek 50 zł. (pięćdziesiąt) i zapraszam do dalszej rywalizacji
Słupek pisze:No właśnie dla Hani nie będzie, bo Hani kwotę cały czas przebijasz.
Ale jako że dla mojej imienniczki, to niech będzie.![]()
Hania
Słupek pisze:Niech nie będzie Tobie przykro, bo ja też chciałam dla jeszcze nienarodzonego, ale za jakieś pół roku dopiero będzie potrzebny. Tygrysek na prezent od mojego Tygryska. Ale my mamy czas, żeby zorganizować, a skoro Haneczka już niedługo się szykuje na świat, to oczywiście, że ma pierwszeństwo.![]()
Udanego, szybkiego i bezproblematycznego opuszczenia maminego brzuszka przez Haneczkę życzę.
Słupek pisze:Niech nie będzie Tobie przykro, bo ja też chciałam dla jeszcze nienarodzonego, ale za jakieś pół roku dopiero będzie potrzebny. Tygrysek na prezent od mojego Tygryska. Ale my mamy czas, żeby zorganizować, a skoro Haneczka już niedługo się szykuje na świat, to oczywiście, że ma pierwszeństwo.![]()
Udanego, szybkiego i bezproblematycznego opuszczenia maminego brzuszka przez Haneczkę życzę.
Bumiś pisze:czy Powstanie 44 jest jeszcze do kupienia ? bo nie mogę się połapać w tych oznaczeniach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości