Moderator: Moderatorzy
EVA2406 pisze:Na drugim zdjęciu środkowe z górnego rzędu i środkowe i ostatnie z dolnego rzędu. Czy to są kolory fioletowe? Te ostatnie nie jestem pewna.
Poza tym proszę o podanie dł i czy to są srebrne sztyfty, bo innych nie mogę nosić.
Meg2 pisze:EVA2406 pisze:Na drugim zdjęciu środkowe z górnego rzędu i środkowe i ostatnie z dolnego rzędu. Czy to są kolory fioletowe? Te ostatnie nie jestem pewna.
Poza tym proszę o podanie dł i czy to są srebrne sztyfty, bo innych nie mogę nosić.
no więc tak:
środkowe w górnym rzędzie; fiolet, śerdnica kulki 8mm, długość całkowita 2 cm,
śdodkowe w dolnym rzedzie też fiolet tylko jasny bo to szkło cracle o średnicy kulki 12 mm długośc całkowita 2,5 cm
ostatnie w dolnym rzędzie to nie fiolet tylko grafitowy hematyt, kulki o średnicy 8 mm całkowita długość ok. 1,7 cm
sztyfty są posrebrzane ale jakby była potrzeba to mogę zamienić na srebrne , tylko że muszę je kupić i wtedy do każdj pary należy doliczyć 5 zł czyli za parę srebrnych było by 9 zł
poozdrawiam
Meg2 pisze:dodałam nowe
EVA2406 pisze:Meg2 pisze:dodałam nowe
Na drugim zdjęciu w środku są sztyfciki. Jaki to kolor i kamień?
wloczykijka pisze:dotarły, dziękujęna żywo są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu !!
Meg2 pisze:EVA2406 pisze:Meg2 pisze:dodałam nowe
Na drugim zdjęciu w środku są sztyfciki. Jaki to kolor i kamień?
to są koraliki Fimo czyli z takiej masy utwardzalnej, koraliki o średnicy 6 mm są brazowe a w srodku różyczki czerwone z zielonym listkiem, lekkie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości