Justynie pieniążki potrzebne, teraz jeszcze jej szczeniak przybył, znaleziony na mrozie w kartonie

Moderator: Moderatorzy
Isiak pisze:Dziękuję bardzoMimo, że bazarek się skończył, to jeśli chcesz, to jeszcze możesz kupić z tych, które zostały. Priorytetem wyślę.
![]()
Justynie pieniążki potrzebne, teraz jeszcze jej szczeniak przybył, znaleziony na mrozie w kartonie
alicat pisze:Isiak pisze:Dziękuję bardzoMimo, że bazarek się skończył, to jeśli chcesz, to jeszcze możesz kupić z tych, które zostały. Priorytetem wyślę.
![]()
To ja poproszę w takim razie: 3,5,6,10,11,12,13,15
Isiak pisze:alicat pisze:Isiak pisze:Dziękuję bardzoMimo, że bazarek się skończył, to jeśli chcesz, to jeszcze możesz kupić z tych, które zostały. Priorytetem wyślę.
![]()
To ja poproszę w takim razie: 3,5,6,10,11,12,13,15
Dziękuję![]()
To będzie 8 szt. x 8 zł = 64 zł + 5 zł za wysyłkę, razem 69 zł na to samo konto co poprzednio
Ale Justa się ucieszy
Isiak pisze:No i klops! Przyszłam z pracy do domu, a tu okazuje się, że moja mama wydała sąsiadce kartkiBrakuje nr 5, 10 i 12
![]()
Zwrócę Ci pieniądze za te trzy kartki.
Isiak pisze:Przelew już na koncie i zaraz posłałam go dalej - do Justy
Po pracy idę na pocztę nadać przesyłkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości