Kocie, filcowe breloczyki - na marznące kociaki w Toruniu

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lis 26, 2012 17:43 Re: Kocie, filocowe breloczyki - na marznące kociaki w Torun

sylwia1982 pisze:a czy oprócz kotów szyjesz inne cudeńka? :roll:

szyje w zasadzie wszytsko, glownie postacie z bajek, kto co zamowi albo jak mam wzor, czy wiem ze uda mi się uszyc, tu koty bo to kocie forum :kotek:
uszyc moge w zasadzie wszytsko :D

unawena pisze:To ja poproszę dwa pierwsze kotki- ciemnoszary i niebieski z serduszkowymi noskami :1luvu: :1luvu:

dziekuję, zaraz wysyłam pw :mrgreen:

ewagrz pisze:Czerwony dotarł :D

fajnie, mma nadzieję ze się Tobie podobał? :)
7ksiezyc

Post » Wto lis 27, 2012 10:00 Re: Kocie, filcowe breloczyki - na marznące kociaki w Toruni

to ja poproszę niebieskiego z zadartym ogonem - będzie mi pasował do mojego niebieskiego auta - kluczyki koniecznie muszą mieć brelok bo inaczej sąn nieznajdowalne ;)

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Wto lis 27, 2012 12:56 Re: Kocie, filcowe breloczyki - na marznące kociaki w Toruni

superrrrrrrr dziękujemy w imieniu Piano i kociaków :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro lis 28, 2012 0:41 Re: Kocie, filcowe breloczyki - na marznące kociaki w Toruni

potwierdzam, że breloczek uszyty na zamówienie już dotarł do mnie :mrgreen:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Śro lis 28, 2012 9:48 Re: Kocie, filcowe breloczyki - na marznące kociaki w Toruni

Ale super Goldi się prezentuje przy torebeczce :1luvu: chyba podkradnę Ci pomysł i też tak swój brylok wykorzystam
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro lis 28, 2012 13:41 Re: Kocie, filcowe breloczyki - na marznące kociaki w Toruni

Dziękuję bardzo za breloki! Są piękne, dzisiaj przyszły! :1luvu: :1luvu:
Obrazek

unawena

Od: Śro kwi 11, 2012 20:31

Post » Śro lis 28, 2012 18:07 Re: Kocie, filcowe breloczyki - na marznące kociaki w Toruni

Yossariana pisze:to ja poproszę niebieskiego z zadartym ogonem - będzie mi pasował do mojego niebieskiego auta - kluczyki koniecznie muszą mieć brelok bo inaczej sąn nieznajdowalne ;)

dziekuje :mrgreen:
zaraz wysylam pw

unawena pisze:Dziękuję bardzo za breloki! Są piękne, dzisiaj przyszły! :1luvu: :1luvu:

super, bardzo się ciesze ze się Tobie podobaja :mrgreen:p

sylwia1982 pisze:potwierdzam, że breloczek uszyty na zamówienie już dotarł do mnie :mrgreen:

Obrazek

fajnie wyglada przy tej torebce, muszę i sobie uszyć bo wiadomo jak to jest "szewc bez butow .... :roll:
7ksiezyc

Post » Śro lis 28, 2012 18:53 Re: Kocie, filcowe breloczyki - na marznące kociaki w Toruni

sylwia1982 pisze:potwierdzam, że breloczek uszyty na zamówienie już dotarł do mnie :mrgreen:

Obrazek

fajnie wyglada przy tej torebce, muszę i sobie uszyć bo wiadomo jak to jest "szewc bez butow .... :roll:[/quote]

zauważyłam, że breloczek zwraca uwagę, ludzie się przyglądają co ja tam mam przyczepione do torebki :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

[poprzednia]