JESZCZE MOŻESZ POMÓC KOCIAKOM -koniec dziś o 15.38-zajrzyj!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie maja 27, 2012 22:03 Re: "Uratuj mi moje oczko..." - bazarek dla szkrabow i Przyl

Miodalik pisze:A ja poprosze o wymiary sukienek - egipskiej i tej nastepnej oraz pierwszej meskiej koszulki, duzej L-ki + probe okreslenia z jakiego sa materialu :)

egipska: wymiary: w biuście 62cm, szerokość 66cm (obwód 132cm), długośc 140cm, 100% bawełna

letnia na ramiączka z paskiem - 100% polyester, w biuście 49cm (obwód x2), w pasie 51 cm (obwód x2), w biodrach 55cm (obwód x2)

koszulka z krótkim rękawem męska - wymiary: szerokość (obwód) - 108cm, długość ok. 56cm, 100% bawełna
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie maja 27, 2012 22:22 Re: "Uratuj mi moje oczko..." - bazarek dla szkrabow i Przyl

Marzenia11 pisze:letnia na ramiączka z paskiem - 100% polyester, w biuście 49cm (obwód x2), w pasie 51 cm (obwód x2), w biodrach 55cm (obwód x2)

Tę sukienkę bardzo lubiłam i gdyby nie te kilka (lub kilkanaście kilo więcej :twisted: ) pewnie dalej bym ją nosiła, jest troszkę przed kolano, leciutka, przewiewna, z paseczkiem wiązanym z tyłu.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie maja 27, 2012 22:24 Re: "Uratuj mi moje oczko..." - bazarek dla szkrabow i Przyl

Bianka 4 pisze:
Marzenia11 pisze:letnia na ramiączka z paskiem - 100% polyester, w biuście 49cm (obwód x2), w pasie 51 cm (obwód x2), w biodrach 55cm (obwód x2)

Tę sukienkę bardzo lubiłam i gdyby nie te kilka (lub kilkanaście kilo więcej :twisted: ) pewnie dalej bym ją nosiła, jest troszkę przed kolano, leciutka, przewiewna, z paseczkiem wiązanym z tyłu.

baaardzo jest fajna - fakt, nawet na nią dzisiaj spojrzałam łakomym wzrokiem :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie maja 27, 2012 22:25 Re: "Uratuj mi moje oczko..." - bazarek dla szkrabow i Przyl

Marzenia11 pisze:
Bianka 4 pisze:

baaardzo jest fajna - fakt, nawet na nią dzisiaj spojrzałam łakomym wzrokiem :mrgreen:

Kochana, nie ma co się zastanawiać, licytuj :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie maja 27, 2012 22:27 Re: "Uratuj mi moje oczko..." - bazarek dla szkrabow i Przyl

Bianka 4 pisze:
Marzenia11 pisze:
Bianka 4 pisze:

Kochana, nie ma co się zastanawiać, licytuj :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nie mam kasy więc nie będę mogła zapłacić :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Pon maja 28, 2012 8:06 Re: "Uratuj mi moje oczko..." - bazarek dla szkrabow i Przyl

Szalony! nie można kupować pakietów :mrgreen:
1.jedne kubki są moje,nr 64 przebijam :evil: (czy one mają uszy?)
2.nr 51
3.nr 53
4.nr 66
i zapytam o rameczkę do zdjęć, czy jest nowa?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon maja 28, 2012 8:32 Re: "Uratuj mi moje oczko..." - bazarek dla szkrabow i Przyl

JolaJ pisze:Szalony! nie można kupować pakietów :mrgreen:
1.jedne kubki są moje,nr 64 przebijam :evil: (czy one mają uszy?)
2.nr 51
3.nr 53
4.nr 66
i zapytam o rameczkę do zdjęć, czy jest nowa?

dzięki! :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
64 - kubeczki nie mają uszu. Przebijasz o +1? Tak zaznaczyłam :wink:
ramka nie jest nowa - potem ją wygrzebię z pudła i dokładnie obejrzę i napiszę jeśli jej coś "dolega" :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pon maja 28, 2012 8:43 Re: "Uratuj mi moje oczko..." - bazarek dla szkrabow i Przyl

Jeszcze nr 77, będzie dla mojej Mamy :mrgreen: jeśli jest rzeczywiście nówka.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon maja 28, 2012 8:49 Re: "Uratuj mi moje oczko..." - bazarek dla szkrabow i Przyl

JolaJ pisze:Jeszcze nr 77, będzie dla mojej Mamy :mrgreen: jeśli jest rzeczywiście nówka.

nowka, nówka - Bianka 4 nie kłamie :mrgreen:
widziałaś? Jest nowy bazarek z domkiem i matą do drapania... to tak "na wszelki" Ci piszę jakby Cię w tamtym przelicytowali :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon maja 28, 2012 8:58 Re: "Uratuj mi moje oczko..." - bazarek dla szkrabow i Przyl

A moze tak sukienka "egipska" za 10 pln ? 8) nad reszta pomysle :)

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Pon maja 28, 2012 9:09 Re: "Uratuj mi moje oczko..." - bazarek dla szkrabow i Przyl

Miodalik pisze:A moze tak sukienka "egipska" za 10 pln ? 8) nad reszta pomysle :)

:D :D :D dzięki!
no i myśl - moze jeszcze coś wymyślisz :smokin: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon maja 28, 2012 10:08 Re: "Uratuj mi moje oczko..." - bazarek dla szkrabow i Przyl

Marzenia11 pisze:
JolaJ pisze:Jeszcze nr 77, będzie dla mojej Mamy :mrgreen: jeśli jest rzeczywiście nówka.

nowka, nówka - Bianka 4 nie kłamie :mrgreen:
widziałaś? Jest nowy bazarek z domkiem i matą do drapania... to tak "na wszelki" Ci piszę jakby Cię w tamtym przelicytowali :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Taaaak, Szalony znów mi wchodzi w drogę :twisted: :twisted: :twisted:

a nowego nie widziałam :mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon maja 28, 2012 10:19 Re: "Uratuj mi moje oczko..." - bazarek dla szkrabow i Przyl

JolaJ pisze:Taaaak, Szalony znów mi wchodzi w drogę :twisted: :twisted: :twisted:

tu masz nowy - ale nie zaglądałam teraz i nie wiem jak ostra jest licytacja viewtopic.php?f=20&t=142483

Marzenia11

Post » Pon maja 28, 2012 10:32 Re: "Uratuj mi moje oczko..." - bazarek dla szkrabow i Przyl

piękne rzeczy :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon maja 28, 2012 10:40 Re: "Uratuj mi moje oczko..." - bazarek dla szkrabow i Przyl

Marzenia11 pisze:
JolaJ pisze:Taaaak, Szalony znów mi wchodzi w drogę :twisted: :twisted: :twisted:

tu masz nowy - ale nie zaglądałam teraz i nie wiem jak ostra jest licytacja viewtopic.php?f=20&t=142483

dzieki, zaczęłam się zastanawiać czy tekturowy domek ma sens przy szczochu?
sorry że zmieniam temat ale odebrałam dziś posiew małego i jest idealny, zero bakterii, czyli nadal niewiadomo co jest przyczyną.dziękuję za uwagę.
Obrazek Obrazek

JolaJ

[poprzednia][następna]