Moderator: Moderatorzy
jasdor pisze:A może być tymczasik (bardzo krótki, były?) Teraz mieszka już na swoich śmieciach z czarną koleżanką.
ewa_mrau pisze:katarzyna1207 pisze:Miszczunio mi się dzisiaj nie podoba, nie wiem czy nie chory ...Nie rozrabia, nic nie zdemolował ...
Miszczu, Miszczu jesteś tam!
To ja Maciek Kręciproch!
dostałem już zabawki, wiesz?
i podzielę się z Tobą, wiesz?
w kopercie była (i jest nadal) fioletowa mysz i żółta piłeczka na sznureczku z dzwoneczkami
co wybierasz?
może mały prezencik ode mnie poprawi Ci humor, co?
jeszcze nie widziałem tych śliczności, tylko moja Duża mi opowiedziała jakie są
dopiero wczoraj je dostała i zostawiła w pracy (jakaś taka zalatana jest ostatnio)
poproś swoją Dużą, co by wysłała mojej Dużej adres na pw, dobra!
i nie choruj, proszę cię!
isabell36 pisze:Miszczu a cóżeś zrobił![]()
moja Duża dzisiaj mamrotała coś pod nosem jak moje futerko nie chciało zejść z jej garnituru,
a ja tylko chcem żeby ona cały czas w pracy myślała o mnie![]()
fioletowe myszy są super (te w paski tesz) - ja najpierw jej nie chciałam bo trochę siem bałam ale jak duża zaprawiła mysz walerianką ... to dopiero była zabawa![]()
Maćku nie wygłupiaj się i zdrowiej - czekamy na Ciebie w tej edycji
Rysia i Bella też
Bianka 4 pisze:No to czas zacząć robi zdjęcia mojej tymczasce
katarzyna1207 pisze:ewa_mrau pisze:katarzyna1207 pisze:Miszczunio mi się dzisiaj nie podoba, nie wiem czy nie chory ...Nie rozrabia, nic nie zdemolował ...
Miszczu, Miszczu jesteś tam!
To ja Maciek Kręciproch!
dostałem już zabawki, wiesz?
i podzielę się z Tobą, wiesz?
w kopercie była (i jest nadal) fioletowa mysz i żółta piłeczka na sznureczku z dzwoneczkami
co wybierasz?
może mały prezencik ode mnie poprawi Ci humor, co?
jeszcze nie widziałem tych śliczności, tylko moja Duża mi opowiedziała jakie są
dopiero wczoraj je dostała i zostawiła w pracy (jakaś taka zalatana jest ostatnio)
poproś swoją Dużą, co by wysłała mojej Dużej adres na pw, dobra!
i nie choruj, proszę cię!
Witaj Maćku Kręciprochu ...
MYSZ ... FIOLETOWĄ MYSZ bym chciał![]()
miałem taką fioletową na gumce ... ale mi siem spsuła ... albo te inne gady mi jom spsuły, jakżem spał ... no bo czasami śpię ... I dziękuję, jak by mi siem coś udało wygrać, to też się podzielę z Tobą ... no chyba żeby to były kabanoski .. to no ..sorry ...
MISZCZ KROPENCJUSZ (już chyba w formie, bo Duża jak wróciła z pracy i zobaczyła cożem zrobił, to znoffu powiedziała to słowo na "K..."
isabell36 pisze:[i]Miszczu a cóżeś zrobił![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości