Wybory Miss i Mistera Miau maja - wyniki s.27

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2012 8:27 Re: Wybory Miss i Mistera Miau-burasy i "whiskasy"

Kolejny raz dziękuję za komplementy :1luvu: . Przyznam się szczerze, że miałam dać już sobie na luz z zabawkami... Ale jeszcze w tej edycji zrobię :piwa: - a to ze względu na to, że kociastym się jednak podobają :D . Tym razem komplet zabawek otrzymają koty z najmniejszą ilością punktów.

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Czw maja 10, 2012 9:44 Re: Wybory Miss i Mistera Miau-burasy i "whiskasy"

Asiu,chciałaś dać sobie luz w zabawkach ? :strach: - w żadnym wypadku !!!!!!

Ja mam jedną Ukochaną Burasię,jeno musze się rozglądnąć za ładnymi fotami
Do kiedy trza zgłaszać kandydatów?bo albo nie było napisane,albo ( co bardziej prawdopodobne) nie dopatrzyłam
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw maja 10, 2012 10:35 Re: Wybory Miss i Mistera Miau-burasy i "whiskasy"

Zaznaczam sobie 8)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Czw maja 10, 2012 10:49 Re: Wybory Miss i Mistera Miau-burasy i "whiskasy"

A takie ciut szylkretowe burasy pręgowane też mogą być?
O, takie na przykład?
Obrazek

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Czw maja 10, 2012 11:55 Re: Wybory Miss i Mistera Miau-burasy i "whiskasy"

odrobinke szylkretowatosci na burasiowym futerku tez moze byc :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw maja 10, 2012 11:55 Re: Wybory Miss i Mistera Miau-burasy i "whiskasy"

milena88 pisze:buro białe tygrysy też mogą być?

tak :)

Kociara82

jasdor pisze:A może być tymczasik (bardzo krótki, były?) Teraz mieszka już na swoich śmieciach z czarną koleżanką.

jasne, ze moze byc, jesli tylko ma na to ochote-to zapraszam :)

Kociara82

Post » Czw maja 10, 2012 14:41 Re: Wybory Miss i Mistera Miau-burasy i "whiskasy"

ewa_mrau pisze:
katarzyna1207 pisze:Miszczunio mi się dzisiaj nie podoba, nie wiem czy nie chory ... :( Nie rozrabia, nic nie zdemolował ... :?

Miszczu, Miszczu jesteś tam!
To ja Maciek Kręciproch!
dostałem już zabawki, wiesz?
i podzielę się z Tobą, wiesz?
w kopercie była (i jest nadal) fioletowa mysz i żółta piłeczka na sznureczku z dzwoneczkami
co wybierasz?
może mały prezencik ode mnie poprawi Ci humor, co?
jeszcze nie widziałem tych śliczności, tylko moja Duża mi opowiedziała jakie są
dopiero wczoraj je dostała i zostawiła w pracy (jakaś taka zalatana jest ostatnio)
poproś swoją Dużą, co by wysłała mojej Dużej adres na pw, dobra!
i nie choruj, proszę cię!

Witaj Maćku Kręciprochu ... :wink:

MYSZ ... FIOLETOWĄ MYSZ bym chciał :mrgreen: :mrgreen: miałem taką fioletową na gumce ... ale mi siem spsuła ... albo te inne gady mi jom spsuły, jakżem spał ... no bo czasami śpię ... I dziękuję, jak by mi siem coś udało wygrać, to też się podzielę z Tobą ... no chyba żeby to były kabanoski .. to no ..sorry ... :oops:

MISZCZ KROPENCJUSZ (już chyba w formie, bo Duża jak wróciła z pracy i zobaczyła cożem zrobił, to znoffu powiedziała to słowo na "K..." :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw maja 10, 2012 15:52 Re: Wybory Miss i Mistera Miau-burasy i "whiskasy"

Miszczu a cóżeś zrobił 8O

moja Duża dzisiaj mamrotała coś pod nosem jak moje futerko nie chciało zejść z jej garnituru,
a ja tylko chcem żeby ona cały czas w pracy myślała o mnie :mrgreen:

fioletowe myszy są super (te w paski tesz) - ja najpierw jej nie chciałam bo trochę siem bałam ale jak duża zaprawiła mysz walerianką ... to dopiero była zabawa :ryk:

Maćku nie wygłupiaj się i zdrowiej - czekamy na Ciebie w tej edycji

Rysia i Bella też
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Czw maja 10, 2012 17:12 Re: Wybory Miss i Mistera Miau-burasy i "whiskasy"

isabell36 pisze:Miszczu a cóżeś zrobił 8O

moja Duża dzisiaj mamrotała coś pod nosem jak moje futerko nie chciało zejść z jej garnituru,
a ja tylko chcem żeby ona cały czas w pracy myślała o mnie :mrgreen:

fioletowe myszy są super (te w paski tesz) - ja najpierw jej nie chciałam bo trochę siem bałam ale jak duża zaprawiła mysz walerianką ... to dopiero była zabawa :ryk:

Maćku nie wygłupiaj się i zdrowiej - czekamy na Ciebie w tej edycji

Rysia i Bella też

[...] trumf, trumf Rysia Bella
Rysia Bella konfacella
Rysia a Rysia b
Rysia Bella kon-fa-ce[...]

witajcie dziewczyny!
była kiedyś taka wyliczanka
na podwórku się w nią grało
moja Duża, jak nikt z nas (czterołapych) nie chce posprzątać, to robi taka wyliczankę
a ja zawsze, podczas tej zabawy, się kręcę, i najczęściej wypada na mnie...
acha, to nie ja lekko zaniemogłem, to Miszczu!
ale jak się dowiedział, że mu wyślę Fioletową Terapeutyczną Mysz, to zaraz mu się polepszyło
postanowiłem, że nie będę startował w tej edycji
ale u nas mieszka dużo kotów, więc jakiś (jakaś) chętna na pewni się znajdzie!
Maciej Kręciproch herbu Pharmacopola
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw maja 10, 2012 17:57 Re: Wybory Miss i Mistera Miau-burasy i "whiskasy"

viewtopic.php?f=1&t=141892
na stronie 2 są adresy do Gminy, szkoły, do Parafii i przykładowy list
napiszcie
to straszne, że coś takiego może się dziać na oczach ludzi
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw maja 10, 2012 19:51 Re: Wybory Miss i Mistera Miau-burasy i "whiskasy"

Ewa_mrau, już napisane :ok:
A tu wątek tego biedaka na FB http://www.facebook.com/events/22600557 ... l_activity

Bianka 4 pisze:No to czas zacząć robi zdjęcia mojej tymczasce :mrgreen:

moga byc archiwalne :)
ktos moze akurat nie miec fajnych zdjec swojego kota jesli chodzi o biezace, ale moze miec odpowiednie np z czasow jego kociectwa[/quote]
Problem w tym, że Miminia (podrzucona na parking warszawskiego schronu na Paluchu) jest u mnie od 1,5 miesiąca i jeszcze nie ma zrobionych fajnych fotek :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw maja 10, 2012 20:35 Re: Wybory Miss i Mistera Miau-burasy i "whiskasy"

katarzyna1207 pisze:
ewa_mrau pisze:
katarzyna1207 pisze:Miszczunio mi się dzisiaj nie podoba, nie wiem czy nie chory ... :( Nie rozrabia, nic nie zdemolował ... :?

Miszczu, Miszczu jesteś tam!
To ja Maciek Kręciproch!
dostałem już zabawki, wiesz?
i podzielę się z Tobą, wiesz?
w kopercie była (i jest nadal) fioletowa mysz i żółta piłeczka na sznureczku z dzwoneczkami
co wybierasz?
może mały prezencik ode mnie poprawi Ci humor, co?
jeszcze nie widziałem tych śliczności, tylko moja Duża mi opowiedziała jakie są
dopiero wczoraj je dostała i zostawiła w pracy (jakaś taka zalatana jest ostatnio)
poproś swoją Dużą, co by wysłała mojej Dużej adres na pw, dobra!
i nie choruj, proszę cię!

Witaj Maćku Kręciprochu ... :wink:

MYSZ ... FIOLETOWĄ MYSZ bym chciał :mrgreen: :mrgreen: miałem taką fioletową na gumce ... ale mi siem spsuła ... albo te inne gady mi jom spsuły, jakżem spał ... no bo czasami śpię ... I dziękuję, jak by mi siem coś udało wygrać, to też się podzielę z Tobą ... no chyba żeby to były kabanoski .. to no ..sorry ... :oops:

MISZCZ KROPENCJUSZ (już chyba w formie, bo Duża jak wróciła z pracy i zobaczyła cożem zrobił, to znoffu powiedziała to słowo na "K..." :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: umarłam :ryk: Kasiu ajlove tu Ju :1luvu: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw maja 10, 2012 20:48 Re: Wybory Miss i Mistera Miau-burasy i "whiskasy"

isabell36 pisze:[i]Miszczu a cóżeś zrobił 8O

Zniszczył fanta z bazarku ... już wylicytowanego i zapłaconego ... :evil: :evil: :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw maja 10, 2012 21:10 Re: Wybory Miss i Mistera Miau-burasy i "whiskasy"

8O upsss
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]