LSVC pisze:a ja poproszę nr 1. zawieszka ażurowe serduszko z łańcuszkiem cena kup teraz 35zł
skarbonka pisze:zapraszamy![]()
LSVC pisze:a ja poproszę nr 1. zawieszka ażurowe serduszko z łańcuszkiem cena kup teraz 35zł
Za pierwsze ażurowe serduszko z łańcuszkiem.Dzisiaj wysyłam.Mam nadzieję ze Ci się spodoba. skarbonka pisze:Kochani mamy jeszcze dużo fajnych rzeczy śliczne pierścionki nowiuteńkie![]()
iza71koty pisze:Zapraszam![]()
iza71koty pisze:Dotarła wplata odAnnette88.
Za pierwsze ażurowe serduszko z łańcuszkiem.Dzisiaj wysyłam.Mam nadzieję ze Ci się spodoba.
Napisz proszę jak dotrze.
![]()

iza71koty pisze:Kochani.Mamy kolczyki kuleczki.Nie są duże ale śliczne i nowe.Zawieszkę z bursztynkiem na którym jest śliczny filigramowy raczek,drugą zawieszkę z bursztynkiem ślicznie oprawioną oraz jeszcze dwa wolne pierścionki.Zapraszam.
annette88 pisze:iza71koty pisze:Dotarła wplata odAnnette88.
Za pierwsze ażurowe serduszko z łańcuszkiem.Dzisiaj wysyłam.Mam nadzieję ze Ci się spodoba.
Napisz proszę jak dotrze.
![]()
Mam nadzieję, że dotarła wcześniej niż dzisiaj ?
Dam znać
Wczoraj miałam niestety trochę pilnych spraw.Paczuszka poleciała dzisiaj.W poniedziałek powinna u Ciebie być. LSVC pisze:a ja poproszę nr 1. zawieszka ażurowe serduszko z łańcuszkiem cena kup teraz 35zł
Jutro skoczę na pocztę.W poniedziałek przesyłka powinna być u Ciebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości