W jakim jest stanie, bo muszę komuś odkupić, a nie mogę znaleźć :/
Moderator: Moderatorzy
Astaroth86 pisze:Kurcze wcześniej nie zauważyłam a tutaj jest stary człowiek i morze
W jakim jest stanie, bo muszę komuś odkupić, a nie mogę znaleźć :/
sawanka1 pisze:jeśli nie za późno to poproszę za wywoławczą pozycje nr 5,7,8,10
a chłopi idą razem czy każdy tom osobno ? bo jeśli razem to zaczynam za wywoławczą![]()
i proszę o przypominanie po zakończeniu aukcji bo mam kłopoty z pamięcią
sawanka1 pisze:TO MOŻE JUŻ DOKOŃCZĘ w końcu prowadzę rodzinny dom dziecka a dzieci muszą dużo czytać![]()
sawanka1 pisze:a co to za pozycja 38 ? jest podany tylko autor
Magis pisze:sawanka1 pisze:TO MOŻE JUŻ DOKOŃCZĘ w końcu prowadzę rodzinny dom dziecka a dzieci muszą dużo czytać![]()
sawanka z nieba nam spadasz naprawdę! Bardzo się cieszę, bo korzyść będzie potrójna![]()
- dzieciaki dostaną klasykę do czytania
- Bronek kolejny miesiąc hoteliku
- i książki trafią w dobre ręcesawanka1 pisze:a co to za pozycja 38 ? jest podany tylko autor
a to jest w Pustyni i w puszczy jutro zrobię zdjęcia i wrzucę
sawanka1 pisze:e tam zaraz z nieba , szkoda tylko , że za bardzo z kasą nie mogę poszaleć ale państwo w tym kraju więcej łoży na więźniów niż na dzieci w placówkach
sawanka1 pisze:jak Astaroth86 nie będzie licytowała tego Hemingwaya to ja zacznę za wywoł również ale o już koniec o będzie chleb z pasztetem cały miesiąc![]()
Magis pisze:sawanka1 pisze:jak Astaroth86 nie będzie licytowała tego Hemingwaya to ja zacznę za wywoł również ale o już koniec o będzie chleb z pasztetem cały miesiąc![]()
ok, to zapisuję zatem (a osobiście bardzo lubię pasztet, zwłaszcza domowej roboty)
sawanka1 pisze:to zapraszam do nas , robię pyszny drobiowya jak do tego dodać żurawinkę - niebo w gębie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości