OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cment.Wolskiego! KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lut 14, 2012 15:46 Re: OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cmentarza Wolskiego!!

No, własnie :D i jeszcze trzeba mnieć słoneczny parapet..
Tak się napaliłam po tamtegorocznych informacjach, że sobie obiecałam, że w tym roku, to już ho,ho..
Ale nie mam namierzonego jakiegoś pozamiejskiego pola, nie mam samochodu, nie mam... słonecznego parapetu :twisted:
Jak długo w ciągu dnia powinien stać słój na słońcu? bo u mnie na pół dnia z jednej strony, pół z drugiej.. i można nim miotac raz tu raz tam? :roll:
Nie wierzę, że w sklepie to to samo...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto lut 14, 2012 16:02 Re: OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cmentarza Wolskiego!!

Morelowa, bardzo rzadko trafi się taki okres tak by przez cały czas (2 tyg) świeciło słońce :) . Też mam okna na dwie strony jak i Ty, dlatego czasem po prostu przenoszę słoiki z okna na okno, tam gdzie akurat jest więcej slońca.
Natomiast jeśli trafią się pochmurne dni, to po prostu musi postać dłużej (3 tyg).

Ubiegły rok był wyjątkowo deszczowy i jedną partię wspomagałam kąpielą w ciepłej wodzie.
Oceniając wzrokowo widzę różnicę (nie jest taki klarowny i tak intensywnie bursztynowy jak ten wygrzany na słońcu), ale obniżenia skuteczności nie zauważyłam (13 stycznia pokaleczył i poparzył mnie spadąjący żyrandol kuchenny, dzisiaj mam już tylko odbarwione jasne plamy w tych miejscach).
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto lut 14, 2012 16:12 Re: OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cmentarza Wolskiego!!

Ja mam okna na południe, za to mam problem z rozpoznaniem dziurawca :twisted:
Dla mnie żółte kwiatki wszystkie takie same. Co i rusz przynosiłam do domu gałązkę z kwiatkiem i listkiem, a po wejściu do netu okazało się iż to nie to. :(
Dwa opakowania po 12zł
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto lut 14, 2012 16:30 Re: OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cmentarza Wolskiego!!

Hans :1luvu: Meg2 :1luvu: phantasmagori :1luvu: DZIĘKUJĘ :1luvu: już wpisałam w rozliczeniu :D

morelowa - ze zmianą cen "idę" kolejno, żeby było sprawiedliwie :wink:

A jeżeli chodzi o olejek kupowany w sklepie zielarskim, to widziałam takowy i miał inny kolor niż ten robiony w domu. Wydaje mi się, że różnica polega głównie na tym, że inna jest produkcja przemysłowa niż ta domowa w małych ilościach na potrzeby własne :wink: no i potrzeby kotów :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto lut 14, 2012 17:26 Re: OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cmentarza Wolskiego!!

Oj tak łatwo nie dam sobie podkupić olejku, zuzia mnie wyeliminowała z kolejeczki to 12zł oferuje :D
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Wto lut 14, 2012 17:31 Re: OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cmentarza Wolskiego!!

meggi 2 pisze:Oj tak łatwo nie dam sobie podkupić olejku, zuzia mnie wyeliminowała z kolejeczki to 12zł oferuje :D

hi, hi, hi :lol: to nie zuzia Cię wyeleminowała, a wyeliminowała Cię konkurencja :lol: :lol:

już Cię przywróciłam :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lut 15, 2012 10:29 Re: OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cmentarza Wolskiego!!

Olejek się przypomina :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lut 15, 2012 10:32 Re: OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cmentarza Wolskiego!!

Jedno za 12,-
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Śro lut 15, 2012 10:36 Re: OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cmentarza Wolskiego!!

Gochulec pisze:Jedno za 12,-

Superek :1luvu: już wpisałam na listę :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lut 15, 2012 12:04 Re: OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cmentarza Wolskiego!!

Jeśli pomaga na podrażniony żoładek i jelita to jeden olejek + 2 zł :D

Jak to podawać dziewczynki wewnętrznie kotu (ile i w jakich dawkach), który ma podrażniony po zakłaczeniu żołądek i jelita ?
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro lut 15, 2012 19:35 Re: OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cmentarza Wolskiego!!

psiama pisze:Jeśli pomaga na podrażniony żoładek i jelita to jeden olejek + 2 zł :D

Jak to podawać dziewczynki wewnętrznie kotu (ile i w jakich dawkach), który ma podrażniony po zakłaczeniu żołądek i jelita ?

psiama :1luvu: już Cię wpisałam na listę :D

jeżeli chodzi o wewnętrzne zastosowanie u kota to ja nie mam doświadczenia, bo stosowałam tylko zewnętrznie :oops: ale myślę, że wejdzie tutaj Amika6 i coś podpowie, bo ona ma olbrzymią wiedzę na temat olejku :D
( myślę, że pewnie trzeba by dawkowanie u człowieka przeliczyć na wagę kota, ale nie wiem, nie chciałabym wprowadzić Cię w błąd)

Amiko :1luvu: help!
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lut 15, 2012 20:02 Re: OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cmentarza Wolskiego!!

no chwilę mnie nie było i już mnie wykolegowano z kolejki :? ,
olejek + 1 zł :mrgreen:
[url=http://tnij.org/kolczmeg2w]Obrazek

Meg2

Od: Wto lis 15, 2011 12:43

Post » Śro lut 15, 2012 20:37 Re: OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cmentarza Wolskiego!!

Meg2 pisze:no chwilę mnie nie było i już mnie wykolegowano z kolejki :? ,
olejek + 1 zł :mrgreen:

Już Cię przywróciłam :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lut 15, 2012 21:00 Re: OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cmentarza Wolskiego!!

zuziu to ja juz się zabezpiecze na wszelki wypadek i daje 13zł :smiech3:
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro lut 15, 2012 21:33 Re: OLEJEK z DZIURAWCA na bezdomniaki z Cmentarza Wolskiego!!

meggi 2 pisze:zuziu to ja juz się zabezpiecze na wszelki wypadek i daje 13zł :smiech3:

Zabezpieczone :spin2: :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]