nie no, teraz zartuje, nie przesadzajmy znow, mysle ze max5-6 fotek wystarczy, no dobra "w skrajnych" przypadkach max 10 bo znow beda glosy, ze wygra ten kto ma najwiecej fotek

Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:kociamysza pisze:A czy wyrazanie innego typu milosci np do sprzetow roznego typu tez sie kwalifikuje? Tudziez wyrazanie milosci wlasnej?
Pytam, bo Kicia.Yoda choc slytasna sama w sobie, milosci osobnikom zyjacym jawnie nie okazuje. Za to siebie kocha na zaboj
do samej siebie nie, bo to chodzi o milosc wzajemna, jesli natomiast pala wielka miloscia do sprzetow-dawaj-zobaczymy co da sie zrobic
kociamysza pisze:O, bo gdyby byl temat pt :polowania, "zwiedzanie swiata", portrety i takie tam i owszem
isabell36 pisze:kociamysza pisze:O, bo gdyby byl temat pt :polowania, "zwiedzanie swiata", portrety i takie tam i owszem
przecież portrety też mogą być słodkie![]()
albo polowanie
moja Rysia kocha za mały drapak - zobaczycie czy to nie słodkie ...
klauduska pisze:no ja myślę, że więcej niż 3 to pewnie nie dam, także tutaj nie ma sprawy
kociamysza pisze:A czy wyrazanie innego typu milosci np do sprzetow roznego typu tez sie kwalifikuje? Tudziez wyrazanie milosci wlasnej?
Pytam, bo Kicia.Yoda choc slytasna sama w sobie, milosci osobnikom zyjacym jawnie nie okazuje. Za to siebie kocha na zaboj
isabell36 pisze:Ja już dałam ... 5 na dwie koty,to wychodzi po 2,5 zdjęcia na jednegokota
Kociara82 pisze:mozna nawet 20 zdjec jednego kandydata
nie no, teraz zartuje, nie przesadzajmy znow, mysle ze max5-6 fotek wystarczy, no dobra "w skrajnych" przypadkach max 10 bo znow beda glosy, ze wygra ten kto ma najwiecej foteki znow mi sie oberwie za to, ze ktos gra nie fair
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości