Moderator: Moderatorzy
Koki-99 pisze:To jeszcze szachy zastartuję
yhyMarzenia11 pisze:turkusowa pisze:Marzenia11 pisze:a poz. 8 to ołówek automatyczny - nie wiem na jakie wkłady, są różne? Jak tak to się postaram jutro dowiedzieć. Na razie nie startowałam 8mki
są. bywają takie cieniutkie albo takiej grubości jak w ołówku drewnianym.
wkład w ołówku jest cieniutkistartować?
turkusowa pisze:yhyMarzenia11 pisze:turkusowa pisze:Marzenia11 pisze:a poz. 8 to ołówek automatyczny - nie wiem na jakie wkłady, są różne? Jak tak to się postaram jutro dowiedzieć. Na razie nie startowałam 8mki
ech, wszyscy wiedzą, że - nawet jakbyś chciała - nie umiesz inaczejMarzenia11 pisze:turkusowa pisze:yhyMarzenia11 pisze:turkusowa pisze:Marzenia11 pisze:a poz. 8 to ołówek automatyczny - nie wiem na jakie wkłady, są różne? Jak tak to się postaram jutro dowiedzieć. Na razie nie startowałam 8mki
zrobionesślicznie dziękuję
![]()
![]()
![]()
as_animali pisze:To ja poproszę: 5. brelok, 16. brelok z Paryża, 64. ołówki HB-komplet 6szt., 65.krakowianka-wszystko za wywoławczą
turkusowa pisze:ech, wszyscy wiedzą, że - nawet jakbyś chciała - nie umiesz inaczejMarzenia11 pisze:
zrobionesślicznie dziękuję
![]()
![]()
![]()
![]()
turkusowa pisze:i jeszcze 29. plus jeden
DJ pisze:Nr 31 za wywoławczą poproszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości