zakończone

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 12:55 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Iza_ pisze:
milena88 pisze:Jejku Iza_ twoje wydziergańce są boskieeee :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: to mój drugi zakup :twisted: :D jestem zachwycona :D kto nie kupił niech żałuje, a kto się zastanawia niech nie czeka :piwa: jeszcze tu wrócę :lol: :1luvu: :1luvu: wysyłka ekspres :1luvu:

edit: :mrgreen: czy narzutka w przyszłości może być np w żywe kolorki/ w paski..czy coś? tak mnie korci coś w Twoim wykonaniu..na chłodne ranki i wieczory.. 8) albo jednolite tylko raczej nie dla mnie fiolet :roll:

edit: albo bolerko na długi rękaw czy sweterek "rozpinany'.. pomyślisz coś :D :lol: ja jestem za :mrgreen:

:D
Narzutka może być w inne kolory, (zrobiłam ją na próbę z ciekawości jak wyjdzie) ja w domu aktualnie posiadam tylko takie trochę włochate kolorki angory
Obrazek.

Do bolerek i sweterków dojdę ( nie robiłam ich z 10 lat, teraz w wolnej chwili dziergam kamizelkę dla kolegi) muszę się tylko wprawić :D

poczekam, daj znać na pw jak kiedyś pierwowzór wydziergasz :kotek:
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Śro sty 11, 2012 13:02 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Moja przesyłka też doszła, jest urocza i ekspresowa i serdecznie dziękuję :1luvu: Będzie jak znalazł zważywszy na fakt, że przed chwilą nabawiłam się uroczych pasków na dekolcie, gdy kwarantannowany w łazience kot postanowił wspiąć się na mój kark :twisted:

idaemean

Od: Czw gru 22, 2011 9:33

Post » Śro sty 11, 2012 18:58 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

milena88 pisze:
Iza_ pisze:
milena88 pisze:Jejku Iza_ twoje wydziergańce są boskieeee :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: to mój drugi zakup :twisted: :D jestem zachwycona :D kto nie kupił niech żałuje, a kto się zastanawia niech nie czeka :piwa: jeszcze tu wrócę :lol: :1luvu: :1luvu: wysyłka ekspres :1luvu:

edit: :mrgreen: czy narzutka w przyszłości może być np w żywe kolorki/ w paski..czy coś? tak mnie korci coś w Twoim wykonaniu..na chłodne ranki i wieczory.. 8) albo jednolite tylko raczej nie dla mnie fiolet :roll:

edit: albo bolerko na długi rękaw czy sweterek "rozpinany'.. pomyślisz coś :D :lol: ja jestem za :mrgreen:

:D
Narzutka może być w inne kolory, (zrobiłam ją na próbę z ciekawości jak wyjdzie) ja w domu aktualnie posiadam tylko takie trochę włochate kolorki angory
Obrazek.

Do bolerek i sweterków dojdę ( nie robiłam ich z 10 lat, teraz w wolnej chwili dziergam kamizelkę dla kolegi) muszę się tylko wprawić :D

poczekam, daj znać na pw jak kiedyś pierwowzór wydziergasz :kotek:

oczywiście :D

idaemean pisze:Moja przesyłka też doszła, jest urocza i ekspresowa i serdecznie dziękuję :1luvu: Będzie jak znalazł zważywszy na fakt, że przed chwilą nabawiłam się uroczych pasków na dekolcie, gdy kwarantannowany w łazience kot postanowił wspiąć się na mój kark :twisted:

Boa będzie jak znalazł :D Oj drapek kocich nie zazdroszczę, bolą,
Ostatnio edytowano Śro sty 11, 2012 20:51 przez Iza_, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Śro sty 11, 2012 20:24 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

golfik super i nie tylko :D wypróbowane
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Śro sty 11, 2012 20:52 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Zapraszam po mini golfiki i ciepłą narzutkę na plecy :D
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Śro sty 11, 2012 21:01 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

jaka długa/"wysoka"jest ta narzuta?[no wiesz chodzi mi jak dużo pleców zakrywa] ten golfik męski to dużo większy od damskiego?
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Czw sty 12, 2012 9:11 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

milena88 pisze:jaka długa/"wysoka"jest ta narzuta?[no wiesz chodzi mi jak dużo pleców zakrywa] ten golfik męski to dużo większy od damskiego?

Wysokość zakrywania około 42 cm nie rozciągając

Co do golfików
Obrazek ten jest zrobiony z grubszej włóczki i ma dłuższy golf, akryl jest bardzo podatny i dopasowuje się ładnie
z kolei to
Obrazek
golfik jest szerszy o kilka oczek od pozostałych a czapka trochę dłuższa (można ją wywinąć)
może być zarówno damskie jak i męskie też akryl - mimoza
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Sob sty 14, 2012 12:59 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Dzisiaj chusta :D
Obrazek, Obrazek, Obrazek
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Sob sty 14, 2012 13:05 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

a ta chusta jaką ma cenę kochana?.. nawet nie wiesz jak się cieszę ze zrobiłam u Ciebie zakupy jak wiosna była za oknem :lol: tuż to dziś mam zimę i moc śniegu na zewnątrz :ryk: :1luvu:
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Sob sty 14, 2012 13:06 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

25 zł wywoławcza :D
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Sob sty 14, 2012 13:12 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

hmm tak sobie myślę jeszcze ..czy dla stałej klientki może być kupteraz 8) na pewno ten duży golfik dla kochanego dziadka "z grubszej włóczki i ma dłuższy golf" http://s1134.photobucket.com/albums/m610/trefl3/Bazarki/?action=view&current=DSC05636.jpg a dla babci... albo ta albo fiolet narzuta albo któryś golfik :roll:
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Sob sty 14, 2012 13:22 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Dla stałej klientki oczywiście, wybierz co Ci bardziej pasuje :D .
Tak się zastanawiałam, zrobię opcję kup teraz na wszystko
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Sob sty 14, 2012 13:30 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Wystarczyło na chwilkę odłożyć i już zamieszkany :ryk: ObrazekObrazek

ten beżowy golfik dużo mniejszy od tego dla dziadka? co bym chciała]
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Sob sty 14, 2012 13:37 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Masz ślicznego "buraska" :1luvu: :1luvu:
zaraz porównam
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Sob sty 14, 2012 15:01 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Ale ładna :D Tylko taka... różowawa :D

idaemean

Od: Czw gru 22, 2011 9:33

[poprzednia][następna]