michasia6 pisze:Komplet oliwkowo- zielony za 20zł kupię!
Bardzo dziękuję, zaraz napiszę pw

Moderator: Moderatorzy
michasia6 pisze:Komplet oliwkowo- zielony za 20zł kupię!
Ania i jej Nitro pisze:Oj niedobrze Malgosiu z tym serduchem...Wiesz co to jest, arytmia, cisnienie? Powinnas byc pod kontrola lekarza, ja wiem, ze latwo powiedziec, kiedy tyle problemow z brakiem pracy i w ogole.
![]()
Gosiu, marzy mi sie naszyjnik w ksztalcie litery Y, wiesz o co chodzi. Bardzo mi sie takie podobaja, a lubie bluzki z dekoltem wiec slicznie podkreslaja biust. Niestety, do tej pory upolowalam tylko taki jeden. I pomyslalam o Tobie:) . Chcialabym delikatny ale z charakterem. Moze w kolorze blekitnym albo ciemnoniebieskim z jakims akcentem pomaranczowym, albo jak kolor tych szarych crackli, ktore kolce zamowilam, tez np z pomaranczem. Tak sobie kombinuje, czekam oczywiscie tez na Twoje pomysly i sugestie. I cena ewentualna, bo moze potem jeszcze zamowilabym taki sam, ale w jasnych kolorach, z wieksza gestoscia koralikow mlecznobialych, bialych, jasnobezowych, prezroczystych czy cos.
Nie spieszy sie, jesli jeszes zmeczona i zle sie czujesz to nie ma problemu, poczekam cierpliwie.
Dzieki i pozdrawam Cie serecznie
puszatek pisze:Małgosiu napisz, że do mnie jeszcze nie wysłałaś...
puszatek pisze:będziesz robiła drugą...![]()
wysyłasz to poleconym czy zwykłym
puszatek pisze:dzięki![]()
szczerze mówiąc to podobają mi się wszystkie kolczyki...nawet zielone![]()
ale nie mogę się oprzeć...6, 9 i 10
puszatek pisze:ale one są takie pięknei wciąż miałam nadzieję, że ktoś je kupi...
a one i tak czekały na mnie
zaszalałam a co...niech i ja coś z tego mam a nie tylko ... moja sfora![]()
zresztą to także Twoja wina...robisz takie cudeńka, że nie można się oprzeć
puszatek pisze:pewnie że dam znać...masz jakieś wątpliwości, że może się nie podobać...to aż niepodobne![]()
za dzisiejsze cudeńka też już zrobiłam przelew...
jesteś cudowna Małgosiu...ale Ty przecież o tym wiesz
vip0 pisze:Ania i jej Nitro pisze:Oj niedobrze Malgosiu z tym serduchem...Wiesz co to jest, arytmia, cisnienie? Powinnas byc pod kontrola lekarza, ja wiem, ze latwo powiedziec, kiedy tyle problemow z brakiem pracy i w ogole.
![]()
Gosiu, marzy mi sie naszyjnik w ksztalcie litery Y, wiesz o co chodzi. Bardzo mi sie takie podobaja, a lubie bluzki z dekoltem wiec slicznie podkreslaja biust. Niestety, do tej pory upolowalam tylko taki jeden. I pomyslalam o Tobie:) . Chcialabym delikatny ale z charakterem. Moze w kolorze blekitnym albo ciemnoniebieskim z jakims akcentem pomaranczowym, albo jak kolor tych szarych crackli, ktore kolce zamowilam, tez np z pomaranczem. Tak sobie kombinuje, czekam oczywiscie tez na Twoje pomysly i sugestie. I cena ewentualna, bo moze potem jeszcze zamowilabym taki sam, ale w jasnych kolorach, z wieksza gestoscia koralikow mlecznobialych, bialych, jasnobezowych, prezroczystych czy cos.
Nie spieszy sie, jesli jeszes zmeczona i zle sie czujesz to nie ma problemu, poczekam cierpliwie.
Dzieki i pozdrawam Cie serecznie
Aniu, nie ma problemu, ale nie zrobię go w tym tygodniu, nie dam już rady...za to postaram się w przyszłym.
Ania, no i potrzebowałabym więcej szczegółów, co ci się marzy, jaki miałby być, z jakichś konkretnych kamieni, jakiej wielkości kamienie czy crackle, jaki długi, postaraj się opisać go jak najbardziej szczegółowo.
A co z tymi kolczykami, które zamówiłaś, mam wysłać, czy poczekać i wysłać z naszyjnikiem?
vip0 pisze:puszatek pisze:pewnie że dam znać...masz jakieś wątpliwości, że może się nie podobać...to aż niepodobne![]()
za dzisiejsze cudeńka też już zrobiłam przelew...
jesteś cudowna Małgosiu...ale Ty przecież o tym wiesz
Eee, Basia, co ty....
To wy jesteście kochane, że mi tak pomagacie, i że wam sie podoba to, co robię.
A jak się juz rozbujam, to ho ho, dopiero zobaczycie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości